Wales - Magyarország: Nem meglepetés, hogy ennek a tippnek szavazunk bizalmat

2019-11-18
Érdekes döntés volt az UEFA részéről, hogy egy román játékvezetőt küldött Wales-be, de nagyon reméljük, hogy nem Hategan lesz kedden a mérleg nyelve.

Wales - Magyarország

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1,61

Kezdés:  2019.11.19. 20:45

 

Sok mindent lehet mondani a magyar labdarúgó-válogatottra, de azt nem, hogy puhán játszana. Szalaiék rendszeresen szívják az ellenfelek vérét, nem nagyon van olyan meccs, hogy az épp aktuális spori ne adjon 3-4 lapot magyar játékosoknak. Aztán, ha olyan lapművészt küld az UEFA, mint Mateu Lahoz, akkor meg kiszakad a 'lapzsák'.

Wales ellen élet-halál meccset játszik a csapatunk. Lehet, hogy kikapunk, lehet iksz, de nyerhetünk is, az viszont biztos, hogy Rossi csapat, amely most a magyar válogatott, nem fog puhán játszani. Mindenki tudja, miről szól ez a meccs, és azt is mindenki tudja, milyen spílerek játszanak az ellenfélnél. Az is nyílt titok, hogy a védelmünk eléggé tartalékos, Orbán kiesett Baráth mellől, és a bal oldalon is elfogytak a védők. Nagy Zsolt 15 perc válogatottsággal a háta mögött kezdő lesz Wales-ben, és hiába remek srác, azért ő is tudja, hogy itt ez a meccs miről szól, és mi a tétje.

Pech, hogy a walesi csapatban két olyan spíler játszik, akiket nehéz lefutni. Nem csak nekünk, nem csak a magyar védőknek, hanem a világ legjobb védőinek is. James és Bale rendkívül gyors játékosok, őket gyakran csak szabálytalanság árán lehet megállítani. Sajnos az azeriek nem igazán fárasztották le őket, Giggs ezt a két spíler le is cserélte, nehogy összeszedjenek valamilyen sérülést. Nagy és Lovrencsics nem akármilyen feladat előtt állnak.

Fizikális focit játszik Wales is, az azeriek elleni találkozón például Aytekin 4-4 sárgát volt kénytelen kiosztani. A meccs vége felé igazi lapeső volt egy full sima találkozón is. Hategan játékvezetőnek sem lesz könnyű estéje Cardiffban, tutira megdolgozik majd a pénzéért.

Egyébként meg tényleg igaz, hogy Wales sem az a puha csapat, a horvátok elleni hazai meccsen Kuipers is 8 sárgát osztott ki, pedig ő nem is tartozik a sok lapot adó játékvezetők közé.

Nekünk nem szabad gólt kapni, miközben egyet minimum lőni kell. De az a tippünk, hogy inkább kettőt vagy hármat, az azért nem reális, hogy mi Wales-ben nem kapunk gólt. Egyértelmű, hogy Moore-ék is győzelemre játszanak, szóval kő kövön nem marad majd Cardiffban kedd este. Mindig szoktuk írni, hogy lapot akár túlzott gólörömért is lehet kapni, meg a meccs végén időhúzásért, hát itt ez hatványozottan igaz, mindkettő simán elképzelhető szituáció. Meg vélhetően duma is lesz bőven, egy-két lap reklamálás miatt is kiugorhat majd Hetegan spori zsebéből.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,