Villarreal - Valencia: Egy skót, aki nem spórol

2019-04-18
A Valencia mozgalmas meccsen 3-1-re verte a Villarrealt múlt héten. Nagyot lépett az elődöntő felé vezető úton, de a BL-ben is láttuk, hogy meglepetések márpedig léteznek.

Villarreal - Valencia

Online sportfogadás tipp: Villarreal lapjai 2,5 felett

Unibet odds: 1,73

Kezdés: csütörtök, 21:00

 

Az UEFA a két spanyol csapat előző találkozóját is brit sporira bízta, akkor az angol Michael Oliver meg is fűszerezte a találkozót két megítélt büntetővel. Most a skót William Collum kezében lesz az irányítás, szájában meg a síp.

Collum ugyan skót, de hogy nem spórol a lapokkal, az egészen biztos. Nemzetközi meccseken a BL-ben és az EL-ben egész adakozó, legutóbbi hat találkozóján például kivétel nélkül jött volna az over 4,5-ös line mellett, ami a büntetőlapokat illeti.

Itt is jó esélyt látunk rá, sőt akár a piros is villanhat. De bőven elég nekünk, ha csak a sárgákat szórja. Collum egyébként nem is olyan rég, előző év novemberében fújta a Juve-Valenciát a BL-ben, ahol összesen 8 sárga kártyát mutatott fel, és abból a 8-ból 5-öt adott a spanyol együttes játékosainak.

A Villarreal viszont jó szívvel emlékezhet Collumra, hisz amikor legutóbb a Sárga Tengeralattjárónak vezetett még 2011-ben egy Twente-Villarreal találkozót, akkor a Twentéből Tiandalli piros lapot kapott, a Villarreal javára pedig két büntetőt is megítélt a skót, melyeket Rossi és Rubén gólra is váltott.

De vissza a lapokhoz. A Villarreal-Valencia találkozókon a Villarreal mostanában elég jól termel büntetőlapok terén, zárójelben a Villarreal kapott lapjai:

  • 2019.04.11. Villarreal - Valencia 3-1 ( 3 sárga lap)
  • 2019.01.26. Valencia - Villarreal 3-0 (3 sárga lap)
  • 2018.09.23. Villarreal - Valencia 0-0 (4 sárga lap)
  • 2018.05.05. Villarreal - Valencia 1-0 (5 sárga lap)
  • 2017.12.23. Valencia - Villarreal 0-1 (5 sárga és 1 piros lap)

Az elmúlt öt meccsen minimum 3 sárgát rendre begyűjtött a Villarreal, és miért ne tenné meg most is. Collum adakozó, hiába skót, és joggal gondolhatnánk, hogy tolerálja a kemény focit, de ez nincs így. Ha valami szabálytalan, és lapot ér, az Collumnál lap.

A Villarreal a LaLigában is élen jár a lapok terén, a legszabálytalanabb, a legtöbb lapot kapó játékosok listáján a top7-ben 3 darab Villareal-játékost találunk. Alvaro Gonzalez listavezető csapattársa, Mario Gaspar előtt, de Funes Mori is ott van a 7. helyen. Mese nincs, minden amellett szól, hogy a Villarreal csapata megint megkapja a maga minimum három lapját.

Címkék: sportfogadás, tipp,