Villarreal - Sevilla: 'Lapos' meccset várunk

2019-02-17
A 2018/19-es idény legnagyobb negatív meglepetése mindenképp a Villarreal szereplése. A Sárga tengeralattjáró jelenleg a tenger fenekén van, el kellene kezdeni a felemelkedést.

Villarreal  - Sevilla

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1,83

Kezdés: vasárnap, 18:30

 

A Sevilla és a Villarreal sem unatkozik ezekben a napokban, hisz mindkét együttes érdekelt az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában is. Az andalúzok Olaszországban jártak, Rómában vendégeskedtek a Lazio jóvoltából, és értékes 1-0-ás győzelmet arattak idegenben. Ismerve a Sevillát, nagyjából borítékolni lehet a csapat továbbjutását.

A bajnokságban is jól állnak Banegáék, ugyanakkor hiába a negyedik hely, az utóbbi meccseken akadozott a gépezet. Zakó a Celta ellen, bravúros pontmentés az Eibar ellen, több 'lyukas' meccs nem nagyon fér bele.

A Villarreal valamit nagyon elrontott ebben az idényben. A 20 csapatból csak a Huesca van mögötte, de már csak két ponttal. Ugyanakkor még mindig semmi sincs veszve, mert a jelenleg bennmaradást érő helyen álló Gironának, és az előtte lévő Celtának is 24-24 pontja van. A Villarreal 20 egységet gyűjtött, egy Sevilla elleni sikerrel, ha pozíciót nem is lehetne javítani, de mindjárt másképp festene a helyzet.

Erre, azaz a hazai sikerre van esély, hisz a Sevilla bár negyedik, idegenben a mérlege pocsék. Nyolc meccs óta nem nyert idegenben (bajnokikat tekintve), utolsó három találkozóján gólt sem lőtt. Az megint más kérdés, hogy a Villarreal sem idegenben, sem otthon nem játszik eredményes focit. Viszont hazai pályán az elmúlt nyolc találkozóján lőtt és kapott is gólt.

Adná magát a mindkét csapat lő gólt opció, de a két együttes utolsó öt meccséből három ért véget 0-0-lal. Most az EL miatt is valószínűleg el is vannak fáradva, mindkettőnek utazni is kellett, meg eleve feszültek a csapatok, hisz egyiknek sem megy igazán 2019-ben.

Szóval inkább a büntetőlapok terén keresgélünk, és húzzuk be az overt 5,5-ös line mellett. Az biztos, hogy feszült meccs lesz. Valószínűleg kevésbé szép, hisz mindkét fél eredménykényszerben játszik. Itt most teljesen mindegy, hogy milyen áron, de nyerni kell. Mivel a csapatok fáradtak, így vélhetően lesz bőven szabálytalanság. Fejben és fizikálisan is el vannak fáradva a srácok, szóval González González sporinak lesz dolga bőven. Eleve 'bőkezű' játékvezetőről beszélünk, a piros lap sem áll távol tőle. Ha a büntetőlapok nézzük, mindkét együttes a top10-ben van. Nem a közvetlen élmezőnyben, az ezért a sokat szabálytalankodó, és sok lapot kapó csapatok közé sorolható mindkettő. Az fix, hogy feszült meccs lesz, az meg nem valószínű, hogy valamelyik elhúz 3-4 góllal, és érdektelenségbe fullad a végjáték. Kisebb csoda lenne, ha Gonzalez Gonzalez játékvezető 6 lap alatt lehozná ez az ütközetet.

Címkék: sportfogadás, tipp,