Villarreal - Real Madrid: Tovább süllyedhet a Sárga Tengeralattjáró

2019-09-01
A Villarreal és a Real Madrid sem vett villámrajtot, így a két komolyabb célokért küzdő együttes találkozója valószínűleg a keménységet sem nélkülözi majd.

Villarreal - Real Madrid

Labdarúgás - LaLiga 3. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1,78

Kezdés:  2019.09.01. 21:00

 

Pénteken és szombaton is egy-egy LaLiga-találkozót vettünk ki a kínálatból, amelyekre rá lehetett húzni a 4,5 büntetőlap felett opciót. Szépen jött is mindkettő, így nincs okunk változtatni a jól bevált 'szokáson', most is a lapokra tippelünk. Maradunk spanyol földön, a Real Madrid a Villarrealhoz utazik, és játszik egy vélhetően izgalmas és élvezetes meccset.

A Villarreal egy őrült meccsel kezdett, 4-4-et játszott a Granada ellen. Kijöttek a hibák hátul, és megmutatkozott az is, hogy Ekambiék idén is érzik a kaput. A derbin a Levante ellen idegenben 2-1-re kikapott Calleja csapata, a Levante két büntetőből lőtt két gólt.

Ami a Real Madridot illeti, a Balaidosban jó játékkal megverte a Celtát, de hogy senki se örüljön korán Madridban, jött a hazai förtelem, a Valladolid elleni 1-1, ahol semmi sem működött. Tompák voltak a madridi támadások, a csapatból pedig még mindig hiányzik Diaz, Asensio, Hazard, és csatlakozott a nem bevethetők táborához Isco is.

Gil Manzano lesz a 'sípmester', aki a Valencia-Sociedad meccset fújta az új idényben, ott 8 sárga lap mellett felmutatásra került a piros is. Most is bízhatunk a lapokban, hisz lesz itt feszültség. Eleve két csapat, ahol megvannak a lendületes játékosok, akiket sokszor csak szabálytalanság árán lehet megfékezni. Megvan a pontkényszer is, a Villarreal még nyeretlen, a Real a Valladolid elleni buktát javítaná ki, és használná ki az újabb Barca-betlit.

A Villarreal egyébként az előző idényben a Liga egyik legtöbb lapját gyűjtő csapat volt, és bár González a Marseille-hez került, azért például egy Funes Mori, vagy egy Mario Gaspar még idén is bőszen gyűjtögeti majd a lapokat. De ma Ramosék is bajban lesznek, azért Chukwueze vagy Bakambu sebességét nagyon gyakran csak mezhúzás árán tudják majd limitálni. Reméljük, hogy lapokból és gólokból is látunk majd bőven vasárnap este!

Címkék: sportfogadás, tipp,