Villarreal - Leganés: Sárga mezhez sárga lap illik!

2019-04-21
Ha Villarreal, akkor lapok. Nem nagyon tud hibázni az egyszeri sportfogadó, ha a Villarreal találkozóin a lapokra fogad.

Villarreal - Leganés

Online sportfogadás tipp: büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,54

Kezdés: vasárnap, 18:30

 

Eduardo Prieto Iglesias játékvezető kapta a megtisztelő feladatot, hogy levezesse ezt a találkozót. Prieto Iglesias a kevesebb lappal operáló sporik közé tartozik, átlagban 4,16 lapot ad meccsenként a ligában, a legalább 16 meccset vezető játékvezetők között az egyetlen, aki még nem mutatott fel pirosat idén. Összesen 19 játékvezető fújt már legalább 19 mérkőzést a LaLiga aktuális idényében, egyedül Prieto Iglesias az, aki még nem vette elő a pirosat.

De nem is kell nekünk piros lap, elég, ha a sárgát gyakran mutogatja. Erre van esély, hisz a meccsnek elég komoly tétje van. A Villarreal konkrétan a kiesés elől menekül, mindössze 1 ponttal áll jobban, mint a már kies helyen lévő Valladolid. A Leganés a 41 pontjával egyelőre biztonságban van, de azért egy-egy pontot még illene összekaparni, hogy biztos legyen a bennmaradás.

Ami a csapatokat illeti, mindkettő top5-ös, ami a legtöbb lapot kapó csapatok listáját illeti. A Villarreal 93 sárgát és 3 pirosat kapott eddig, a Leganés 95 sárgát és 3 pirosat. Ezt a két együttes lapok szempontjából csak a Huesca, a Bilbao és a Sevilla előzi meg.

Ha a játékosokat nézzük, a Villarreal három spílere is top7-es, Alvaro Gonzel és Mario Gaspar fordulók óta megelőzhetetlen az élen. A két Villarreal játékos vonzza a lapokat, de Funes Mori is zárkózik, ő is felfér a top7-es listára. a jó hír, hogy akár mindhárman a pályán lehetnek, sőt vélhetően lesznek is, míg Nyom, a vendég csapat legtöbb lapot kapó játékosa szintén kezdeni fog.

Mese nincs, itt bizony a lapokra kell koncentrálni, két kemény, sok foulttal operáló csapat lesz a pályán, jönnie kell a lapoknak. Aztán ki tudja, lehet történelmet látunk, és Iglesias idén először a pirosat is felmutatja valakinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,