Világrekord! 1,3 milliárd forintnyi nyeremény egy mobilos játékon!

2013-09-12
Egy szerencsés játékos több, mint 3,7 millió fontos jackpotot pörgetett ki egy mobilos nyerőgépjátékkal, mely rekord az online szerencsejátékipar eddigi történetében.

 

Microgaming hálózatának Mega Moolah nevű progresszív nyerőgép jackpotját a Spin Palace online kaszinójában nyerte meg egy játékos. A Microgaming elnök-vezérigazgatója, Roger Raatgever elmondta, hogy a hatalmas jackpotot egyösszegben fizetik ki a Gabriel L. nevű játékosnak, aki a Spin Palace kaszinó menedzsere, Debbie Taylor szerint egy „hűséges” ügyfelük.

 

Az előző rekordot nemrég, augusztusban állította fel 1,4 millió fontos nyereményével egy 50 éves játékos a PartyCasino iPhone-os alkalmazásával.

Nem ez az első Mega Moolah-hoz köthető rekord: májusban ezzel a játékkal született meg az első mobil nyerőgépes font-milliomos is.

Ez az új rekord is azonban még messze elmarad az eddigi legnagyobb, hagyományos asztali gépen elért 17,8 millió eurós (5,3 milliárd forintos) jackpottól, melyet „egy középkorú” helsinkii férfi nyert meg idén januárban egy MegaFortune játékon a paf.com-on.