Vidi - Chelsea: Hazard és Kanté nélkül érkezik a londoni csapat

2018-12-13
A Chelsea mestere, Sarri otthon hagyott egy-két világsztárt, például Hazard és Kanté is pihenőt kapott, de gyengének így sem nevezhető a keret Pedróval, David Luizzal, Williannal, vagy Fabregas-szal.

Vidi FC - Chelsea

Online sportfogadás tipp: Vidi vagy döntetlen

Unibet odds: 2,48

Kezdés: csütörtök, 19:00

 

Sarri több kulcsjátékosa kapott pihenőt és felmentést az EL-meccs alól, de nem lehet azzal vádolni, hogy az ifit küldte el. Íme, a Chelsea utazó kerete: Caballero, Bułka, Cumming - Emerson, Zappacosta, Christensen, Ampadu, Alonso, David Luiz -Barkley, Loftus-Cheek, Fàbregas, Jorginho, McEachran - Pedro, Willian, Hudson-Odoi, Morata, Giroud.

Valóban brutál erős csapat ez, és igazából Sarri gyengének nevezhető 11-et pályára sem tud küldeni. Itt inkább az a kérdés, hogy a Chelsea ászai, Cesc, Willian, Pedro, Morata, Giroud, Alonso és a többiek milyen kedvvel lépnek pályára, lesz-e kedvük focizni, odateszik-e magukat 100%-osan, vagy csak lődörögnek egyet. Focizgatnak, aztán lesz, ami lesz.

Reméljük, hogy Fabregas-ék nem adnak bele apait-anyait, és tényleg érezni lehet majd a Chelsea-n, hogy csak azért vannak a pályán, mert kötelező lejátszani a meccset. Lehet, hogy jobban járunk Alonsóékkal, mintha sok, éhes, bizonyítani vágyó fiatal jött volna.

Mi bízunk a meglepetésben, a Vidiben, abban, hogy legalább egy döntetlent képes összehozni. Emlékezhetünk rá, hogy Londonban is becsülettel állta a sarat a Fehérvár, volt két komoly ziccere is a piros-kékeknek. Stabil csapat a Vidi, és hiába sztárcsapat a Chelsea, ha nem tesz bele 60-70%-nál többet, akkor semmivel sem jobb, mint a Fehérvár. Valószínű, hogy vigyáznak is majd magukra a londoni ászok, a Vidi azért valószínűleg nem fogja megnyerni az EL-sportszerűségi rangsorát, rengeteg sárga és piros lap jellemzi Juhászék találkozóit.

 

Megbocsátanánk a Chelsea-nek, ha nem pörögne üzemi hőfokon

Egyébként is, az angol csapatoknak december végi - január eleji időszaka nagyon megterhelő, valószínűleg Sarri sem fog senkit megszidni, ha nem feltétlenül tesz bele 100%-ot egy ilyen találkozóba. A Kékeknek még 4 meccsük lesz csak a PL-ben decemberben, aztán az Újév 2. napján már ismét pályára lép. Igazi daráló jön, így nem feltétlenül kell meglepődni, ha nem olyan hőfokon pörögnek, mint egy bajnokin.

Elég csak megnézni pl. a BL szerdai játéknapját, azok a csapatok, amelyek továbbjutottak, nem nagyon tették oda magukat. Nem tudott nyerni a Bayern és a Man. United, hármat kapott otthon a Real Madrid, de a Juve is kikapott a svájci Young Boys-tól. Ha ezeknek a meccseknek tétje van, valószínűleg nem így alakulnak. Ezért bízunk mi abban, hogy a Vidi nem kap ki, a londoni ászok pedig csak a mezt hozzák ki a pályára, a játékukat pedig otthon hagyják. Stabil, kemény csapat a fehérvári, nem fog kikapni csütörtök este!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,