Vidi-Dudelange: Felcsúton már focizni is fog a Vidi!

2018-07-16
Hétfőn még 1.40-ért fogadhatunk a Vidire, keddre ez az odds biztosan esni fog! Az odavágón látott alibi helyét Felcsúton már átveszi a futball.

Vidi - Dudelange

Bajnokok Ligája - Selejtező

Online sportfogadás tipp: Vidi győzelem

Bwin odds: 1.40

Kezdés: kedd, 20:15

 

A MOL-Vidi csapatának játékát kár elemezni, mert amit az első meccsen mutatott, az bizony kőkemény alibi volt. Egy edzőmeccsen nagyobb tempót és akarást szoktunk látni.

Huszti révén úgy lőtt gólt a Vidi, hogy nem is forszírozta. A visszavágón picit más lesz a meccs képe, Ott már a fehérvári csapat fog irányítani, diktálni a tempót. Az sem okozhat problémát, hogy a Dudelange vélhetően betömörül, hisz a Vidi az NBI-ben gyakran találkozik olyan együttessel, amely kontrákra játszik.

A Dudelange korábbi években is hozott otthon egy-egy bravúros ikszet például a Ludogorets vagy a Qarabag ellen, aztán ezen csapatok otthonában rendre lőtt gól nélkül kapott ki. Most a luxemburgi csapatra vár utazás, nekik kell majd idegenben, ismeretlen környezetben pályára lépni.

Azt pedig látni kell, hogy a Vidi valamilyen okból nem igazán akart focizni a Dudelange ellen. Lehet furán hangzik, de nagyjából 60-70%-on pöröghetett a fehérvári csapat. Azért fura ez, mert valahol mégis a BL-ről beszélünk, és nem egy felkészülési meccsről.  Ha Felcsúton akár egy félidőt komolyan vesz majd a piros-kék mezes együttes, akkor nem lehet probléma a győzelem megszerzése. A visszavágón már Juhász is játszhat, a csapat vezére is a pályán lesz, ez pedig sokat jelent a játék szempontjából.

Mese nincs, a Vidi úgy összességében az egész magyar labdarúgást képviseli, könnyen lehet, hogy a négy nemzetközi porondon induló négy csapatunkból egy marad állva az első rosták után. Egyébként is a Vidi az a csapat, amely 2-3 kört rendre teljesít az EL-ben vagy a BL-ben, szóval most sem a Dudelange fogja jelenteni a végállomást.

Címkék: sportfogadás, tipp,