VfB Stuttgart - Eintracht Frankfurt: Az Eintracht is megszórja Mario Gomezéket?

2018-11-02
A VfB zsinórban három nagyon csúnya vereségbe futott bele, többek közt emiatt is liga utolsó. A Frankfurt viszont versenyben van a legjobbakkal, egy nap erejéig a dobogóra is felmászhat, ha sikerül győzni pénteken

VfB Stuttgart - Eintracht Frankfurt

Online sportfogadás tipp: 2,5 gól felett

Unibet odds: 1,86

Kezdés: péntek, 20:30

 

A Stuttgarton az edzőcsere sem sokat lendített. Bár tény, hogy Weinzierl mester nem épp a legideálisabb időpontban vette át a VfB-t Korkuttól. A Hannover elleni vesztes bajnoki után két nagyhal, a Dortmund és a Hoffenheim úszott szembe, és a stuttgarti csapatot mindkettő kettéharapta. Szalaiék és Reusék is 4-0-ra győztek, nagyon nem egyszerű most a piros-fehérek helyzete.

Stuttgartban maximum Fritzl, a csapat kabala-krokodilja lehet harapós, mert a játékosok nem igazán. Ráadásul a tabella és az elmúlt időszak alapján azt sem lehet ráfogni a Frankfurtra, hogy pehelykönnyű lenne. Az Eintracht legutóbbi pénteki meccsén gálaesetet varázsolt szurkolói számára, hisz 7-1-gyel küldte haza a Düsseldorfot. Közben remekül áll az EL-ben is, hasít az Eintracht.

Nagyon eltérő a két csapat formája, a VfB lejtőn van, sőt annak legalján, miközben a Frankfurt elég jó időszakát éli.

Hazai oldalon Insúa eltiltott, Daniel Didavi, Meyer és Sosa sérült. Ettől függetlenül azért egy ütőképes kezdőt össze lehet rakni. Persze eddig is össze lehetett, valami mégis félresiklott. Viszont a Stuttgart nem nagyon szórakozhat, hazai pályán apait-anyait bele kell adni, és semmi sincs még veszve. Elég egy-két jó meccs, de amíg négyeket kap a csapat, addig sok jóban nem lehet reménykedni. Pedig ha megnézzük, azért Aogo, Badstuber és Beck ha nem is jelenleg, de német válogatott szinten mozognak, miközben Pavard személyében van egy friss világbajnoka is a VfB-nek. Ehhez képest kell nézni, hogy tömik ki meccsről-meccsre a Stuttgartot, szóval Korkut mester valamit nagyon elrontott, de egyelőre Weinzierllel sem jobb a csapat semmivel.

A Frankfurt jó szériát fut, nincs félnivalója. Felszabadult focit várhatunk az Eintrachttól, és azért lehet ez jó meccs, mert a VfB-nek kezdeményezni kell. Ha a szurkolók azt látják, hogy a játékosok csak a labdát tologatják, igen hamar füttykoncertet rendeznek. A Frankfurt pedig jól kontrázó csapat, harcos társaság, amely bünteti az ellenfelek hibáit. Márpedig hiba lesz, ez egészen biztos. Pl. Pavard sem véletlenül lett a VfB-ből válogatott és világbajnok, neki is sokat kell segíteni előrejátékban, de ha fennragad, máris ott a terület mögötte. Márpedig a Suttgart így is nyeli a gólokat rendesen, a középpálya sem támadásban, sem védekezésben nem funkcionál megfelelően. Vélhetően a pályának ezt a részét a Frankfurt fogja uralni, és ha gólt lő, akkor a VfB-nek tényleg 19-re kell lapot húzni. Még több terület lesz a Frankfurt támadói előtt, még szellősebb lesz a védekezés, így esély van újabb gólokat szerezni. A Düsseldorfnak lőtt hetes is jelzi, hogy ez a Frankfurt képes megszórni az ellenfeleket.

Címkék: sportfogadás, tipp,