Veszprém - Kristianstad: Thrillert és horrort már láttunk, jöhet egy vígjáték

2018-11-17
A Telekom Veszprém csapata idén megdöntött egy-két saját negatív rekordot, múlt héten például 1,15-ös odds mellett sikerült vereséget szenvedni a Kristianstad ellen. Szombaton ismét találkozik a két együttes, de immár Veszprémben.

Telekom Veszprém - IFK Kristianstad

Online sportfogadás tipp: Veszprém góljai 31,5 felett

Unibet odds: 1,88

Kezdés: szombat, 17:30

 

Múlt szombaton a Telekom Veszprém negyedik zakóját is összeszedte a BL-ben. Írhatnánk, hogy már meg sem lepődtünk, de mégis. Ez a Kristianstad egy fiatal, agilis, gyors kézit játszó csapat, de vannak határai. Ezeket a határokat tolta ki, és verte meg a magyar együttest 32-29 arányban.

Nem játszott senki sem igazán rosszul a Veszprémben, nincs játékos, akinek a nyakába lehetne varrni a zakót, csapatként volt kevés a Telekom, idén már nem először.

Hazai pályán egy győzelme van a magyar együttesnek, utolsó két hazai BL-meccsét viszont elveszítette. Még 30 gólt sem sikerült összehozni itthon, ennek ellenére tippelünk mi arra, hogy szombaton nem a 30, de a 32 is meglesz. Ennek több oka van. A Veszprém sokkal többet tud annál, mint amit eddig idén prezentál. A Kristianstad ellen lehet JÁTSZANI, mert eleve gyors csapat, nem csalja a kézit. Próbál gyors támadásokat vezetni, rendezetlen védelem ellen támadni, mert felállt fal ellen nehezebb dolguk van a fizikálisan erősebb csapatokkal szemben. Ráadásul így az ellenfél nem tud cserélni, nem tudja behozni a védekező specialistákat. Gyors támadásvezetésnél pedig benne van a gyors gól és a gyors eladott labda lehetősége is. A mi tippünk szempontjából mindkettő hasznos!

A svéd együttes háromszor játszott idegenben, és mindhárom alkalommal becsülettel meg lett szórva:

  • Vardar - Kristianstad 33-25
  • Kielce - Kristianstad 33-31
  • Löwen - Kristianstad 36-27

A 33 gólt rendre megkapta a svéd csapat, mi pedig azon a véleményen vagyunk, hogy nem lesz ez másként most sem. A Veszprémnek helyre kell állítani a renomét, az önbecsülést. A csapatnak vissza kell szerezni a szurkolóik bizalmát, kizárt az alibizés. Végig kell tolni izomból a hatvan percet, és ha mindenki eszerint cselekszik, ha mindenki szívvel-lélekkel játszik, akkor ezzel a tippel nagy baj nem lehet.

Címkék: sportfogadás, tipp,