Végre egyszer hallgatott anyukájára, 1 milliárdot nyert

2018-12-28
Shelby Tripp nem mindig hallgat az édesanyjára, de most iszonyú boldog, hogy megtette, mikor anyukájára arra bíztatta, hogy vegyen egy szelvényt…

 

A lány 4 millió dollárt, azaz 1 milliárd forintot nyert a $150 Million Cash Explosion elnevezésű kaparós sorsjeggyel – melynek esélye a lottótársaság weboldala szerint 1 a 2,7 millióhoz volt.

 

Shelby elmesélte a lottótársaság embereinek, hogy anyukájának volt egy olyan érzése, hogy most szerencsés lesz, és “vennie kellett egy lottószelvényt”. „Nem mindig hallgatok rá, de most megtettem.”

 

Édesanyja nyert 500 dollárt a lottón Halloweenkor, és felhívta Trippet, hogy “elújságolja neki a jó hírt”. „Nem is kapartam le a sorsjegyet egészen lefekvésig.” mesélte Tripp a lottótársaság embereinek, mikor bement felvenni a nyereményét. „A konyhapultra tettem, kitakarítottam a házat, és ilyesmik. Aztán mikor megláttam a 4 millió dollárt, nem tudtam elhinni.” 

 

 

“Áthívtam anyukámat, hogy nézze meg ő is, jól nézem-e.” mesélte Tripp. „Mikor azt mondta, igen, össze-vissza rohangáltam a házban ugrálva és sikítozva legalább fél óráig.”

 

Választhatott, hogy 20 éves életjáradékként kéri-e a 4 millió dollárt, vagy egy összegben 2,4 milliót, és ő az utóbbit választotta. Az adók levonása után így 1,7 millió dollárt, azaz úgy 477 millió forintot kapott.

 

A nyeremény egy részéből a tervek szerint felújíttatja az édesanyja házát. „Egész életében olyan keményen dolgozott. Szeretnék valami szépet tenni érte. Kifizetem a házát, és gondoskodom róla, hogy az egész úgy fel legyen újítva, amiről mindig is álmodott.”

 
Címkék: lottónyertes, sorsjegy,