Varga nem játszhat az észtek ellen

2013-09-10
Varga József, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása biztosan nem léphet pályára kedden az észtek elleni világbajnoki selejtezőn a Puskás Ferenc Stadionban.

 

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a hétfő esti edzést követően dőlt el, hogy a Middlesbrough futballistája nem lehet ott az összecsapáson.

 

A szakmai stáb a tréning előtt kielemezte a játékosokkal a vendégek játékát, az edzésen már "észt-specifikus" gyakorlatokat is végrehajtottak a játékosok. Az edzés második felében, a kétkapus játék során a holnapra tervezett kezdőcsapat is kezdett kirajzolódni, a szakmai stáb a jelek szerint nemcsak a hiányzó Varga és Korcsmár Zsolt helyén változtat az összeállításon, hanem más poszton is várható csere a csapatban. 

    

Ezzel kapcsolatban Egervári Sándor már a mai sajtótájékoztatón is elmondta, hogy olyan futballistákra van szüksége, akik mentálisan tökéletesen rá tudnak hangolódni az észtek elleni találkozóra. 

    

A várható kezdőcsapat (az MTI szerint):

Bogdán Ádám - Kádár Tamás, Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Laczkó Zsolt - Lovrencsics Gergő, Hajnal Tamás, Elek Ákos, Dzsudzsák Balázs - Szabics Imre, Szalai Ádám

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,