Varga játszhat a románok ellen

2013-03-21
Felépült vádlisérüléséből Varga József, így jó esély van arra, hogy a Greuther Fürth válogatott futballistája pályára lépjen pénteken a románok elleni vb-selejtezőn.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának beszámolója szerint a középpályás kedden még külön tréningezett a keret tagjaitól, szerdán azonban - miután az orvosi vizsgálat kimutatta, hogy sérülésének már nincs nyoma, a vádlijában nincs folyadék - délután csatlakozott az együttes többi játékosához.

 

Kedden este Csányi Sándor MLSZ-elnök meglátogatta a csapatot Telkiben, és részt vett azon a köszöntésen, amelyet a közelmúltban kerek válogatottságot ünneplő játékosoknak rendeztek. Dzsudzsák Balázs és Vanczák Vilmos az 50., Szabics Imre és Koman Vladimir a 25. válogatottsága alkalmából kapott emlékplakettet a szövetség elnökétől. Ezúttal vehette át a 75. válogatottságáért járó elismerést Király Gábor, aki mostanáig már 88 alkalommal szerepelt a nemzeti együttesben.

 

A magyar válogatott tagjai kedden már taktikai elemeket is gyakoroltak Telkiben, szerdán megbeszélés és egy edzés szerepel a programban.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,