Valencia CF - Athletic Bilbao: Parázs csatára számítunk az iksz-királyok meccsén

2019-03-03
A Valencia - Bilbao meccs egész komoly kis csörtének ígérkezik. A Valencia a 9. helyen áll, a Bilbao a 10. de mindkét fél 33 ponttal áll. A nyertes megindulhat fölfelé, a vesztes fél beragadhat a középmezőnybe.

Valencia CF - Athletic Bilbao

Online sportfogadás tipp: lapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,65

Kezdés: vasránap, 20:45

 

A Valencia - Bilbao meccs nagyon sűrűnek tűnik így előzetesen. A hazai együttes a liga döntetlenkirálya, 15-ször remizett már, de a Bilbao sem 'szerénykedhet a maga 12 döntetlenjével. Szinte borítékolni lehet a pontosztozkodást, de nem olyan egyszerű ez.

Valószínű, hogy mindkét csapat unja már azokat a meccseket, ahol apait-anyiat belead, aztán mindig csak egy pont csorog le. A Valenciát tutira frusztrálja. Ha csak 2-3 meccsen nagyobb szerencséje van, már ott tartunk, hogy a BL-ért küzdenek a srácok.

Azzal, hogy a Copa del Reyben a Barca és a Valencia döntőzik az is eldőlt, hogy a bajnokságban a 7. hely is EL-indulást ér. Legrosszabb esetben ezt a 7. helyet mindkét fél meg akarja csípni, de ahhoz is meccseket kell nyerni. Ráadásul még a 4. hely is elérhető. A Sevilla lejtőre került, a Huescától is kikapott, amelyik együttes nyer, az óriási lendületet kaphat. Egy jó hajrával a középmezőnyből is oda lehet érni a BL-indulást érő 4. helyre.

Igen ám, de könnyű azt mondani, hogy nyerni kell. A Valencia ellen nem könnyű, de a Valencia is sokszor képtelen maga javára fordítani a találkozókat. Ezért számítunk mi arra, hogy keméy ütközet lesz, ahol gólok vagy jönnek-vagy nem, lapok viszont minden bizonnyal lesznek. David Medié játékvezető lapok szempontjából átlagosnak számít, nem ad nagyon kevés lapot, de azért nem is szórja, mint bolond a lisztet.

Viszont az tény, hogy mindkét együttes unja a döntetleneket, és kész tenni a győzelemért. A Valencából sokat kivett a Betis elleni két találkozó, az EL-meccsek, a fáradtság pedig hozhat magával lapokat. Mentálisan és fizikálisan is fáradt a Valencia, ami hozhat magával meggondolatlanságot, akár büntetőt is. De a Bilbaót sem kell félteni, például Raul Garcia támadóként nagyjából a legesélyesebb a lapra, óriási emócióval játszik, körülötte rendre forr a levegő, de egyébként sem számíthatunk laza teadélutánra, ez szikrázó összecsapás lesz.

(Egyébként a sors fintora lenne, ha netán ikszet játszanának, de nem győzzük hangsúlyozni, a remi igazából egyik félnek sem jó)

Címkék: sportfogadás, tipp,