Valencia - Real Madrid: Lendületben a Denevéresek

2019-04-03
A Valencia minden tétmeccset figyelembe véve 16 mérkőzés óta veretlen. Érthetetlen, miért a Real Madrid a mérkőzés esélyese a Mestallában.

Valencia - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: 1X

Unibet odds: 1,70

Kezdés: szerda, 21:30

 

Jó kis BL-meccsnek is beillene az időpont miatt, mondjuk az egyenes kieséses szakaszban találkozhattak volna, persze ebben az idényben csak elméletben. Különböző okok miatt a BL-ben egyik csapat sem érdekelt jelenleg...

A Valencia viszont érdekelt az EL-ben, de addig is tovább őrizné veretlenségét. Múlt hétvégén a Denevéresek megskalpolták a Sevillát, az RSP-ben sikerült győzni, ami óriási tett részükről. Talán még nagyobb, mint most megverni a Real Madridot.

Parejóék lendületben vannak, úgymond érzik az erőt. Minden működik most a csapatnál, nincs egyénieskedés, egyfelé húz mindenki, és ez látszik. A 16 veretlen meccs zsinórban elképesztő széria, otthon a Mestallában 17 meccses veretlenségi szériát épített a Valencia.

Szóval minden ideális, ami a Madridról nem mondható el. A Real egy átmeneti időszakot él, Ronaldo távozott, azóta Zidane már vissza is tért. Építgetik a jövőt, most rakja le Zidane a következő Madrid alapjait, biztos, hogy a háttérben ezerrel folynak a tárgyalások, Hazard, Mbappé, Pogba, szóval top játékosok nevei röpködnek, és biztosak lehetünk benne, hogy egy ilyen Real szempontjából pocsék idény után nem egy, de 2-3 világsztár érkezik a nyáron. Közben Zidane a mostani keretet teszteli, mint a Huesca ellen is tette. Bár nyert 3-2-re a Madrid, abban az összetételben semmivel sem játszott jobban, csakis a játékosok jobb egyéni képessége miatt nyert egy góllal otthon, a ligautolsó ellen. Most a Valencia ellen biztos a legjobbjait küldi pályára Zidane, de Ramos játszik Varane mellett, Nacho eleve eltiltott. Marcelo talán beragad a kezdőbe, Carvajal meg sérült, így Odriozola is. A középpályás sor teljes cserén esik át, vélhetően visszatér a kezdőbe Casemiro, Modric és Kroos, elöl meg Benzema mellett talán Asensio és Lucas, de akár Isco is feltűnhet valahol. Bale szenvedésére vélhetően már senki sem kíváncsi. Talán jobb is, ha nem játszik, mert nemhogy felfelé verné saját vételárát, gyakorlatilag meccsről-meccsre pocsékabb a teljesítménye.

A Real Madridnak eleve nincs célja már. Modric meg Kroos ahhoz van szokva, hogy ilyenkor még 2-3 trófea elérhető, most meg ott a nagy nihil. Hiába profik, akik BL-címekhez vannak szokva, azokat a bajnoki 2. hely aligha doppingolja.

A Valencia viszont szárnyal, és tör felfelé. A BL-indulást jelentő 4. hely első számú esélyesévé lépne elő, bár talán már így is az. A Getafe kezd elfáradni, az Alavésről is nehéz elhinni, hogy nem indul süllyedésnek. Lényeg a lényeg, a Valencia nagyon jó formáéban van, a Real Madrid meg csak döcög. A Valencia veretlenségi szériája alatt a Real négyszer is kikapott, de amikor épp nyert, akkor is pocsékul játszott. Solarit például egy nyertes meccs után sikerült kirúgni... A mi tippünk, hogy itt a szorzók nem fedik a valóságot, a Valencia hazai pályán kegyetlenül erős, és minél erősebb csapattal találkoznak, annál jobban koncentrálnak, annál többet tesznek bele egy-egy találkozóba.

Címkék: sportfogadás, tipp,