Valencia-Manchester United: Becsületükért küzdenek a Denevéresek

2018-12-11
A BL szerdai játéknapjára kevesebb izgalom marad, de mi azt sem bánjuk, ha a tippünk nyer, a meccs pedig izgalommentes lesz.

Valencia - Manchester United

Online sportfogadás tipp: Valencia vagy döntetlen

Unibet odds: 1,45

Kezdés: szerda, 21:00

 

A Juve-MU-Valencia-Young Boys kvartettben eldőlt, hogy a Ronaldóék mellett a Manchester United lép tovább. Ha a Juve nyer a svájciak ellen, akkor fixen csoportelső. Ha nem nyer, viszont a United igen, akkor Mourinhóék elveszik az első helyet a Zebráktól, de igazából tavaly is bebizonyosodott, hogy elsőként is 'bele' lehet húzni. A PSG pl. belehúzott, és megkapta a Real Madridot, ki is zúgott egyből, hiába lett csoportgyőztes.

Érdemes megemlíteni, hogy a Manchester United hétvégén a bajnokságban is nehéz feladat előtt áll, hisz a Liverpoolhoz látogat. Márpedig láthattuk sokszor a Vörös Ördögöket, a Liverpooltól jóval gyengébb ellenfelektől is képes Mourrinho csapata 2-3 gólt kapni, sőt az csoda, ha kapott gól/gólok nélkül lehoz egy meccset. A Fulham elleni 4-1-es siker előtt csak a bajnokságot tekintve három iksz mellett a City elleni vereséget tudta felmutatni Mourinho, ez pedig édeskevés. Pogbával való viszonyáról csak apró dolgok szivárognak ki, mindenesettre Pogba valószínűleg nem véletlenül került a padra. A francia fúrja Josét, és valószínűleg nincs egyedül.

Eleve rengeteg sérültje van a Unitednek, és főleg a védelemben, így valószínű, hogy nem feltétlenül lesz ideális a csapat összeállítása a Túria-partiak elleni találkozón.

Egyébként a Valenciának sincs jó éve eddig, bár talán kezd magához térni a Denevéresek együttese. A Manchester Uniteddel az Old Traffordon sem tudtak dűlőre jutni, 0-0-át játszottak a felek. Most sem valószínű a United győzelem. Utolsó hat idegenbeli meccsén a United rendre kapott minimum egy gólt, de inkább gólokat. Egyébként otthon sem szokta megúszni, és mivel a továbbjutás zsebben, ezért tartalékosan azért a Mestallában nem lesz egyszerű focizni.

A Valencia fogadta már otthon a Primerában a Sevillát, az Atleticót és a Barcát is, egyik meccset sem veszítette el. Igaz, nem is nyerte meg, de stabil csapat ez, megverni nagyon nem könnyű. Valószínű, hogy a United focistái úgyis úgy lesznek vele, hogy a Juve biztos megveri a Young Boys csapatát, a 2. hely meg alapvetően fix, inkább a Liverpool elleni derbire fókuszálnak. Talán jobban is tesz a United, a PL-ben ugyanis a 4. Chelsea-hez képest 8 pont a lemaradás, lassacskán ott tartunk, hogy a kötelezők mellett egy-egy bravúrra is szükség lesz, hogy a top4-ben végezzen a csapat.

Tippünk tehát az, hogy a Valencia most sem fog kikapni. Egyébként is mindkét együttes igazi iksz-specialista, első meccsükön is remiztek, most is egy 0-0 vagy 1-1 a legreálisabb eredmény.

Címkék: sportfogadás, tipp,