Vajon érdekli Demjánt a pénznyerő piac?

Nehéz lenne elhinnünk, hogy nem, hiszen arról az emberről beszélünk, aki 51%-os tulajdonrésszel rendelkezik az orosz állami lottóban, aki 10%-ban Overdose tulajdonosa, és aki kaszinóépítési tervekkel is kacérkodott először Pozsonyban, majd itthon.

 

Ráadásul Demján Sándor gyakran műveli kedvenc játékát, a pókert külföldi nagybefizetéses versenyeken, legutóbb például alig egy hónapja az EPT Grand Final Monte-Carlói versenyén mérte össze tudását egy több, mint 3 millió forintos nevezési díjú versenyen. Eredményei is vannak, és az ország negyedik leggazdagabb emberéhez méltó módon legutóbbi, a londoni pókervilágbajnokságon megszerzett nyereményét faültetésre fordította.

 

Egyelőre nem ismert, hogy Demján érdekeltséget szeretne szerezni a szerveres pénznyerők piacán. Próbáltuk keresni ez ügyben, de nem érkezett válasz. Pedig ez az (elviekben) jól jövedelmező piac a Szjtv módosításai alapján nemsokára újra felosztásra kerül, ahol olyan új szereplők is labdába rúghatnak, akik eddig nem voltak ebben érdekeltek. Nekik ráadásul azon sem kell siránkozniuk, hogy az elmúlt években hagyományos pénznyerőbe befektetett millióik most ott fekszenek a használhatatlan pénznyerő automatákban. Demján jó pozícióban van a piacszerzéshez, hiszen anyagi és kapcsolati tőkéje van,  és ért is a szerencsejátékokhoz.

 

Demján Sándor 10 éve üzleti kapcsolatban áll Szabó Ferenccel, akivel együtt tulajdonosai a BBB (Bank Biztonság Bizalom Zrt.) elnevezésű cégnek, és amely cég az Airport Security Kft. tulajdonosa. A cég tavaly nem termelt kiemelkedően magas hozamot, tette viszont Szabó Ferenc másik cége, a Pink Diamond Kft., amely 193 milliós nettó árbevétel után 50 milliós osztalékot hozott tulajdonosának. Ez a cég pénznyerő automaták üzemeltetésével foglalkozik.

 

Demján Sándor vagyona - igaz, hogy a 100 leggazdagabb magyar listáján visszacsúszott a másodikról a negyedik helyre - a legfrissebb adatok szerint jelenleg 105 milliárd forint. Rettentő nagy összeg, mégis el kell mondanunk, hogy őt is megviselte az elmúlt évek válsága. 2008-ban rekordösszegű vagyona 300 milliárd forint volt ekkor, pár éven át ő vezette a ranglistát. 

 

Tehát minden lehetőség adott egy erőteljes kezdéshez, és ha eldördül a startpisztoly a Vhr. nyilvánosságra hozatalakor minden kiderül majd.

Címkék: nyerőgép,