Úszó-Eb: Megéri Hosszú Katinka ellen fogadni?

2018-08-08
Mielőtt bárki egyből támadna minket, előre szólunk, mi csakis a sportfogadás szempontjából vizsgáljuk a 200 vegyest, és próbáljuk nem magyarként nézni ezt a versenyszámot!

Úszó Eb - Női 200 m vegyes

Online sportfogadás tipp: O'Connor nyer megelőzi Katinkát

TippmixPro odds: 1.70

Kezdés: szerda 18:00 után

 

Amíg Katinka és Shane kapcsolata minden téren működött, addig a 200 és 400 vegyesnél csak az volt a kérdés, hogy mi lesz a helyzet Katinka mögött. Előre oda lehetett adni neki az aranyat, viszont azóta történtek dolgok.

Katinka és Shane kapcsolata megromlott, ez pedig egyértelműen kihatott Hosszú teljesítményére. Csak szigorúan a 200 vegyest nézve a vb-n tavaly 2:07:00-át tudott, itt Glasgowban 2:10:49-et úszott tegnap délután, legjobbja 2:10:06 Mare Norstumból júniusból.

Kedden a 100 m hát döntője után úszta a 200 vegyes elődöntőjét, így vélhetően ennél Katinka tud jobbat, de kérdés, hogy mennyivel? Le tud-e menni 2:10:00 alá? Erre mindenképp szükség lenne, mert valószínűleg a brit O'Connor is hagyott az úszásában egy picit. Ő az elődöntőjét nagyon simán nyerte, senki sem kényszerítette jobb teljesítményre, hisz végig vezetve nyerte futamát. Jakabos a 2. helyen 3 másodpercet kapott tőle, ami rengeteg.

O'Connor remek formában van, egyre jobb és jobb, míg Katinka azért  messze van legjobbjától, a 2:07:00-ás időtől. Egyelőre az is kérdés, le tud-e menni 2:10:00 alá. Ő azért korábban igazi Iron Lady volt, egy-egy világkupán ki sem szállt a medencéből, sorra tolta a számokat, és nyert, nyert és nyert.

Kedden 100m  háton 4. lett, és most az sem biztos, hogy egyik kedvenc számát, a 200 m vegyest nyeri. Efimova ezt a számot dobta, Belmonte nincs itt az Eb-n, így az ezüst biztosítottnak látszik, de O'Connor elég jó formában van, Katinkában pedig nem látni azt az erőt most, ami éveken át jellemezte őt.

Ugyanakkor tudjuk, lesz ez még másként, Katinkának ez egy állomás a Tokió felé vezető úton, O'Connor viszont most van bomba formában. Az meg sajnos most nem faktor, hogy amúgy egy top formában lévő Hosszú 2-3 másodperccel verné a britet.

Címkék: sportfogadás, tipp,