Unibet Premier League of Darts: Van Gerwen ellenfelét keressük

2018-05-17
Csütörtökön befejeződik a PDC Premier League of Darts sorozat. Már csak négy játékos van versenyben, közülük van Gerwen szinte automatikus finalistának számít az egészségügyi problémával küzdő világbajnok, Cross ellen.

Michael Smith - Gary Anderson

Online sportfogadás tipp: Legek száma 15.5 felett

Unibet odds: 1.43

Kezdés: csütörtök 21:15

 

A Premier League két elődöntőjében 10 nyertes legig tartanak a küzdelmek. A Gerwen-Cross meccsen a holland számít favoritnak, győzelme 1.15 körül fizet. Cross nem teljesen egészséges, ez is közre játszik abban, hogy a világbajnoki címvédő ennyire esélytelen a holland versenyző ellen.

A másik elődöntő azonban komolyabb izgalmakat tartogat. Gary Anderson mentora az ifjú Michael Smith-nek, fogadott fiának tekinti. Jó barátok ők ketten, de amikor egymás ellen játszanak, akkor egyértelműen mindketten nyerni szeretnének.

A PL sorozat első állomásán rögtön összefutottak, akkor Smith 7-5 arányban nyerni tudott. Egyik játékos sem játszott extrát, az angol Smith 89.12-es átlaggal nyert, ez elég gyérnek számít ezen a szinten. Aztán április 18-án Rotterdamban már magasabb szintű játékot hoztak, de Smith hiába hozott 96-os átlagot, Anderson az este legjobb teljesítményével 7-2 arányban győzni tudott. A skót játékos 109.91-es átlagával azon az estén nem lehetett mit kezdeni.

Most az elődöntőben is összefutnak, 10 leget kell nyerni a győzelemhez, azaz a mi tippünkhöz szükséges a vesztestől is 6 nyert leg. Erre jó esély van, és hiába kapott ki Smith a ET 6. állomásán, azért itt picikét más a tét, sokkal több pénzről van szó, és valószínűleg Smithnek a motivációs szintje is magasabban lesz, mint mondjuk a European Tour Bunting elleni meccsén, amit nyert leg nélkül bukott el. Itt a PL-ben a győzelem £250,000-ot ér, míg a második hely 120 ezret. Az elődöntőbe jutás automatikusan £80, de azért látjuk a különbségeket, itt bizony megéri koncentrálni, és megéri nyerni.

A mi tippünk, hogy a mester és tanítványa nagyon komoly meccset vív az elődöntőben, és az sem kizárt, hogy döntő legre kerül sor.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,