Újpest - Sevilla: A tét nélküli tétmeccs

2018-08-02
A Sevilla az odavágón elintézte a továbbjutást, az Újpest négy-gólos hátrányból nem fog visszajönni a párharcba. Az andalúz együttesen sincs nyomás, valószínűleg nem is pörög rá igazán erre a találkozóra, így joggal bízhatunk az UTE góljában (is).

Újpest - Sevilla

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Unibet odds: 1.80

Kezdés: csütörtök, 21:00

 

Nem minden nap játszik ennyire neves ellenfél magyar csapattal, így nem csoda, hogy a minőségi focira még Magyarországon is összegyűlik a nép. Elvileg telt házat várnak Újpesten, a hangulattal aligha lesz probléma.

A spanyol élcsapat számára ez egy tökéletes felkészülési meccs, ahogy az volt odavágó is. Egy pillanatig sem volt kétséges, hogy a Sevilla mennyivel erősebb. Viszont az UTE az előző körben is megmutatta, hogy hazai pályán azért képes meglepően jó játékra is. A lilák oktatófilmet vetítettek a papíron erősebb Neftchinek. Az idegenbeli 3-1-es zakó után otthon 4-0-ra nyert az UTE!

Az Neftchi elleni játékából kiindulva simán van rá sansz, hogy a hazai csapat gólt fog lőni a Sevilla ellen. Az andalúzok sem fognak 100%-osan koncentrálni. Ez nekik tényleg egy edzőmeccs, és nem több. Pont bele is illik a felkészülésbe. Valószínűleg a Szusza Stadionban is lőnek egy-két gólt Nolitóék, így nem nagyon borzolja majd az idegeiket, ha a hazai csapat is megörvendezteti a szurkolóit. De még az sem kizárt, hogy ha a Sevilla nem veszi komolyan a találkozót, az UTE pedig igen, sőt még szerencséje is lesz, mint a Neftchi ellen, akkor az 1X sem kizárt. 

Mi viszont maradunk inkább a mindkét csapat lő gólt opciónál (1.80) az andalúz együttes egyébként is elöl hátul gólképes. Valószínűleg nem is legjobb összeállításában lép pályára, hisz két nap múlva Stockholmban van lekötve barátságos meccse az Arsenal ellen. Persze az Újpestre is fontos bajnoki vár hétvégén a Kisvárda ellen, de nem minden nap játszik a lila-fehér mezes csapat a Sevillával. Ráadásul, ha netán jó eredményt ér el az UTE, akkor az nagy önbizalmat adhat a csapatnak az NBI-es folytatásra.

Címkék: sportfogadás, tipp,