Újpest - Honvéd: Mennyire lesz 'ott' a Kispest?

2020-06-06
Az biztos, hogy a Honvéd játékosai fizikai valójukban ott lesznek a pályán, de hogy fejben merre járnak majd, azt egyelőre nem tudni, csak sejteni lehet.

Újpest - Honvéd

NBI - 27. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3.0 alatt (AH)

22Bet odds: 1.47

Kezdés:  2020.06.06. 21:05

 

Nem lehet elmenni a hétközi Honvéd-Mezőkövesd Magyar Kupa döntő mellett. Elég jó tempójú, jó hangulatú meccset játszott a két együttes, kiadtak magukból mindent. A végén a Honvéd örülhetett, és örült is, aztán hogy jól megünnepelték a kupagyőzelmet utána, abban egészen biztosak lehetünk. Az fix, hogy a Kispestnél nem ez UTE elleni meccs volt a prioritás a héten, de ez is tény, hogy a kupasiker azért adott egy adrenalin-löketet ennek a csapatnak.

A Kispest amúgy sem arról híres, hogy 65-70%-ban birtokolja a labdát. A védekezéshez ért, és ha lehetőség adódik, akkor kontrázik. Érdemes megemlíteni a pontrúgásokat is, azokat is nagyon megbecsüli a Honvéd, és láttuk, hogy a kontrák meg a pontrúgások MK elsőséget értek a Honvéd számára idén.

Az Újpestnél megszokhattuk, hogy soha semmi sincs rendben, de még a pályán látni a legkevesebb zűrt, nem játszik annyira rossz focit az UTE, mint a klub körüli helyzet indokolná. A hétén épp egy edzőcserén esett át a csapat. Az UTE az újraindulás után mindkét meccsét elveszített, így bőven sanszos a kiesésre.

A tippünk kevésbé meglepő. Az Újpestnek két 1-0-ás pofonja van az elmúlt napokról, a Honvéd meg bekkelős csapat. A két együttes utolsó 6 bajnoki meccse közül 4 ért véget 0-0-lal. Az nem semmi, de az sem, hogy a hatból a maradék kettő meccsből az egyik 4, a másik 5 gólt hozott. Szóval ebben a párharcban két lehetőség fordulhat elő, vagy játszanak egy jó kis 0-0-t, vagy kinyílik a gólzsák, és akkor megszórják egymást.

A 22Bet-en a 0-5 gól alatt odds-a 9,30, míg a 3,5 gól felett tipp szorzója 3,14-es. Mi viszont maradunk a kommersz 3 gól alatt AH tippnél, hisz az UTE védekezése nem rossz, két meccsen két kapott gól úgy, hogy az egyik ellenfél az FTC, az nem rossz. Viszont Fecze távozás után a gólok is eltűntek, az előző két meccsen egy sem jött össze. A Honvéd az MK győzelemmel biztosította helyét az EL-selejtezőjében, a bajnokságban a piros-feketéknek egy pont bőven elég.

A mi tippünk, hogy nem ez lesz a forduló leggólgazdagabb meccse. Nincs kizárva, hogy a Honvéd-UTE mérkőzéseken oly gyakori 0-0 lesz a végeredmény szombaton is.

Címkék: sportfogadás, tipp,