Újabb zsoké csatlakozott a Godolphin csapathoz

2012-03-13
Mickael Barzalona a Godolphin csapat tagja lett, és tavasszal Newmarket-be költözik.


A 20 éves francia  zsoké akkor szerzett nevet a szakmában, mikor Andre Fabre-nak lovagolt. Legnagyobb sikerét tavaly júniusban érte el az Epsom Derby-n Pour Moi-val.


Barzalona a Werheimer testvérek másod-zsokéjaként is lovagolt, de miután sikeresen tárgyalt Mahmood Al Zarooni-val and Saeed bin Suroor-ral, március 31-től Mohammed sejk Godolphin csapatának teljes-idős zsokéja lesz Frankie Dettori és a szintén frissen szerződött Silvestre de Sousa mellett. 


Simon Crisford, a Godolphin versenyigazgatója szerint „Óriási hír, hogy a világ egyik legtehetségesebb lovasa, Mickael Barzalona csatlakozik a Godolphin-hoz. Frankie-vel és Silvestre-rel fog együtt dolgozni a Saeed bin Suroor és Mahmood Al Zarooni által edzett lovakkal.”


“Szeretném megköszönni a támogatást, és az elmúlt években nyújtott segítséget a Wertheimer csapatnak” – mondta Barzalona. „Andre Fabre nagyszerű mentor volt, és nagyon különleges élmény volt megnyerni neki az Epsom Derby-t – sok mindenért tartozom neki. Csodálatos lehetőség, hogy teljes időben lovagolhatok a Godolphin-nak, ez a világ legnemzetközibb istállója, és már nagyon várom a Frankie-vel és Silvestre-rel való közös munkát.”Címkék: lóverseny,