Újabb online lottózó várja a magyar játékosokat

2015-10-15
A Lottosend a közelmúltban magyar nyelven is elindította online lottóközvetítő szolgáltatását, mely segítségével bárhonnan vásárolhatunk hivatalos lottószelvényeket a különböző nagy amerikai és európai lottójátékokra.

 

A Lottosend a világ legnagyobb lottójátékaira kínál szelvényeket online lottózójában. A szolgáltatás lényegében úgy működik, hogy miután a játékos megvett az oldalon egy lottószelvényt, a Lottosend adott országban lévő ügynöke egy hivatalos lottózóban megvásárolja az adott játékra szóló szelvényt a játékos nevében.

 

Lottószelvény vásárlása a Lottosend oldalán

Miután a játékos kiválasztotta kedvenc lottójátékát, és rákattintott a megfelelő linkre, az oldal egy olyan 1, 3 vagy 5 mezős virtuális lottószelvényt jelenít meg, melyen egérkattintással lehet kiválasztani a megjátszandó számokat. Lehetőség van gépi számokat is kérni, ebben az esetben véletlen számokkal kerülnek kitöltésre a mezők. A számok kiválasztása után a játékos azonnal láthatja, hogy mennyibe fog kerülni az adott játék. Az oldalon kosárrendszer működik, tehát egyszerre több különböző játék szelvényeit is meg lehet vásárolni. 

A rendelés a regisztrációhoz szükséges személyi és fizetési adatok megadása után véglegesíthető. Fizetni többféle hitelkártyával (köztük Visa és MasterCard), online pénztárcával (Skrill, Neteller, stb) és banki átutalással lehet. 

A megrendelés leadását követően a Lottosend adott országbeli ügynökei egy lottózóban megvásárolják a hivatalos lottószelvényt a játékos nevében. A szelvényt beszkennelik, és a játékos már a sorsolást megelőzően megtekintheti azt online fiókjában.

 

Mely lottókra lehet szelvényt vásárolni

 

Mennyibe kerül mindez?

A szolgáltatás működtetése természetesen kiadásokkal jár, ezeket a cég a lottószelvények árába építi be. Ezért van az, hogy az ilyen online lottózókban többe kerülnek a szelvények, mintha egy földi lottózóba betérve vásárolnánk meg azokat. Sokszor azonban nincs lehetőségünk egy külföldi lottózóba beugrani, és ez a többletköltség még mindig elenyésző ahhoz képest, amit a külföldre utazás jelentene.

 

A nyeremény felvétele

Nyeremény esetén a játékost emailben értesítik. A kisebb nyereményeket a játékosi számlára utalják. Ha esetleg valaki a jackpotot nyerné meg, személyesen (telefonon) közlik vele a hírt. Ebben az esetben személyes találkozásra is szükség van, hiszen a játékos a fizikális lottószelvény birtokában tudja felvenni a nyereményt az adott játékot szervező lottótársaságnál.

 

Bónuszok és promóciók

Az oldal "Egyet fizet, kettőt kap" üdvözlő bónuszt kínál az első vásárláskor; több szelvény vásárlása esetén pedig kedvezményt ad: 2 szelvény után 5%-ot, 5 szelvény után 10%-ot, 10 szelvény után pedig 20%-ot.