Újabb másfél millió forintos Tippmix nyeremény!

2015-07-16
Egy balatonboglári tippmixelő egyazon 14-es kötését négyszer feladva nyert 1,54 millió forintot.

 

A fogadó egyenként 2 100 forintos téttel játszva – összességében 8 400 forintot kockáztatva – produkált hibátlan tippeket tartalmazó szelvényeket, ami azt jelenti, hogy 4x385 ezer forintot, vagyis összesen 1,54 millió forintot nyert. 

 • Elfsborg – Lahti H
 • *(0-1) AIK Stockholm - Vaasa PS H
 • Beroe Stara Zagora - Atlantas Klaipeda (LTU) H
 • Zilina – Glentoran H
 • FTC - Go Ahead Eagles H
 • Vojvodina – MTK H
 • Zeljeznicar (BIH) - Balzan Ta’Qali (MLT) H
 • Bulgária – Horvátország H
 • Waterford Utd. - Finn Harps V
 • Arsenal Sarandí - Gimnasia LP V
 • Matsumoto - Urawa RD V
 • Cobh Ramblers - Wexford Youths V
 • AIK Stockholm – Sundsvall H
 • Independiente - Olimpo Bahia Blanca H

 

A legnépszerűbb eseményekkel foglalkozó rangsorunk élmezőnyének első két helyén magyar érdekeltségű nemzetközi labdarúgó-találkozóra lelhetünk. Az FTC – Go Ahead Eagles összecsapás – amely az Európa Liga első selejtezőkörének visszavágója volt – vitte a prímet, lévén 164 946 alkalommal fogadtak a tippmixelők ezen eseményre valamilyen formában, míg a Vojvodina – MTK (szintén EL-selejtező visszavágó) 115 388 szelvényen szerepelve zárt toplistánk második helyén. A Malmö – Örebro svéd bajnoki 105 163 fogadáskötéssel a képzeletbeli dobogó legalsó fokára került, a Shamrock Rovers – Progres Niederkorn EL-selejtező visszavágója pedig több mint 101 ezer fogadáskötéssel negyedikként végzett a népszerűségi versenyben. Top 5-ös listánkat az U19Spanyolország – U19Oroszország csoportmérkőzés teszi teljessé, ugyanis a 19 éven aluliak számára rendezett Európa-bajnokság csoportkörének rangadójára 85 ezernél is több fogadáskötést regisztráltak szervereink.

 

Állandó olvasóink tökéletesen tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy az elmúlt hetek során a népszerűség nem jelentett egyet azzal, hogy a legtöbb kifizetett nyereményt összefoglaló rangsorunkban is a fogadók által előszeretettel megjátszott eseményeket találjuk, azonban ezen a héten fordult a kocka. Ez leginkább két magyar klubcsapat EL-meccsének köszönhető, melyek közül az FTC 4-1-es sikere a Go Ahead Eagles ellenében duplán is örömöt okozott a magyar sportbarátoknak. Egyrészről Thomas Doll tanítványai ezzel a győzelemmel biztosították helyüket a következő fordulóban, másrészről pedig a helyesen tippelők 159,08 millió forintos nyereményt jegyezhettek a zöld-fehérek papírforma-eredményéből fakadóan. Az MTK labdarúgói a Vojvodina vendégeként léptek pályára az EL-párharc második felvonásában, és bár vereségükkel a továbbjutástól is elestek, a tippmixelők többsége számított erre az eredményre, ugyanis a szerbek sikere 126,75 millió forintos kifizetést generált. Az ír Shamrock Rovers könnyedén, 3-0-s diadalt aratva ejtette ki a luxemburgi Progres Niederkorn gárdáját, ami a számok nyelvére lefordítva 61,67 millió forintos nyereményt eredményezett. Az ír élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot vezető Dundalk hozta a kötelezőt, 4-2-es sikert jegyezve a Galway otthonában, ami közel 50 millió forint kifizetését jelentette a tippmixelők számára. A mögöttünk hagyott két hét során a 2015-16-os labdarúgó Bajnokok Ligája-szezon is útjára indult, méghozzá az első selejtezőfordulós párharcokkal, amelyek közül a walesi TNS és az izlandi B36 Torshavn összecsapása okozta a legnagyobb örömöt a sportfogadóknak, ugyanis a britek sikere több mint 37 millió forintos nyereménnyel párosult.

 

Ha elkezdődnek az európai kupasorozatok, akkor meglepő eredményekben sincs hiány, amire jó példa a Rosenborg és a feröeri Vikingur Gota párharcának második mérkőzése, amely a 0-0-s végeredmény révén (6 288 szelvényből 880 helyes tipp, nyertes odds: 8,15) a legváratlanabb eredmények közé került. A St. Patrick’s csapata a Skonto Rigával vívott visszavágót bukta el 2-0-ra hazai pályán, általános elképedést kiváltva az eseményre fogadók sorában (49 653 szelvényből 6 022 jó tipp, 5,05-ös nyereményszorzóért). Válogatott összecsapásokon is születtek előre kevesek által várt eredmények. A Gold Cup C csoportjában Mexikó nem bírt Guatemala legjobbjaival (eredmény: 0-0, 5 575 szelvényből 386 hibátlan tipp, 7,10-es odds), a 19 éven aluliaknak rendezett Európa-bajnokság B csoportjában pedig Oroszország ifjoncai tanították móresre 3-1 es sikerükkel Spanyolország hasonló korú ászait (50 461 szelvényből 1 147 nyertes tipp, 6,70-es szorzó). A wimbledoni füves pályás Grand Slam-torna egyik férfi negyeddöntőjében a friss Roland Garros-bajnok Stanislas Wawrinka gigászi csatában, döntő szett 12-10-re vereséget szenvedve maradt alul a francia Richard Gasquet-val szemben, sokak bánatára (17 898 szelvényből 990 tökéletes tipp, 2,25-ös nyertes oddsért).

 

Babos Tímea női párosban, valamint a vegyes párosok küzdelmeiben is messzire jutott a Wimbledonban rendezett füves pályás GS-tornán, így a magyar érdekeltségű eseményekkel foglalkozó szegmensünket is a soproni sportolóval történtekkel kezdjük. Timi az osztrák Peya oldalán egészen a vegyes páros döntőjéig menetelt, ám ott a Hingis, Paes kettős játszi könnyedséggel, két szettben parancsolt megálljt nekik (10 225 szelvényből 7 071 helyes tipp, nyertes odds: 1,30). Mindeközben Babos állandó női páros partnerével, Kristina Mladenoviccsal az oldalán az elődöntőig menetelt, ám ott a torna második kiemelt duója, a Makarova, Vesnina páros három játszmában felülmúlta Babosékat (6 009 szelvényből 3 278 tökéletes tipp, 1,65-ös nyereményszorzó mellett). A magyar férfi vízilabdaválogatott – többek között – Olaszországgal összecsapva folytatta felkészülését a világbajnokságra, és szenvedett végül váratlan, kétgólos vereséget (26 594 szelvényből 1 341 hibátlan tipp, 2,64-es oddsért). A Debrecen labdarúgói a montenegrói Sutjeska Niksic otthonában ugyan 2-0-ra kikaptak (48 259 szelvényből 10 032 nyertes tipp, 3,70-es szorzó), ám a hajdúságiak így is folytathatják az európai kupakalandot.

 

A TippmixPrón egy 7/8-as kombinációval megjátszott szelvénysor emelkedett ki a 28. heti fogadások közül, és nem csupán azért, mert a játékos 100 forintos alaptéttel – összességében 800 forinttal játszva – nyert 226 849 forintot, hanem azért is, mert a megfogadott események között találunk japán, brazil, délkoreai és ír bajnoki mérkőzéseket is. Az ázsiai labdarúgásban való jártasságáról tett tanúbizonyságot azon fogadó is, aki Super Heinz-típusú játékkal, 100 forintos alaptétek mellett – összesen 12 000 forintot kockáztatva – jegyzett 276 727 forintot, méghozzá úgy, hogy a hét megjátszott eseményből „csak” hatnak találta el a helyes végkimenetelét. Európai kupamérkőzésekkel is lehetett szép summát kasszírozni: erre példa az az 500 forintos téttel megfogadott 5-ös kötés, amely mindhárom magyar EL-induló csapatunk visszavágóját tartalmazta, és amivel 82 207 forintot nyert a játékos. Szintén labdarúgó-eseményekkel, azon belül leginkább barátságos felkészülési klubtalálkozókkal „operált” azon fogadó, aki 4/5-ös kombinációt 400 forintos alaptétekkel – összességében 2 000 forinttal – megjátszva nyert 93 677 forintot, pedig egy hibás tippje is volt. 

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt