UFC Fight Night: Liz Carmouche - Lucie Pudilová

2019-02-23
A UFC Fight Night: Błachowicz vs. Santos gálán, amely a 145 Fight Night gála lesz csap össze Liz Carmouche a helyi lánnyal a cseh Lucie Pudilovával.

Liz Carmouche - Lucie Pudilova

Online sportfogadás tipp: Carmouche nyer

Unibet odds: 1,66

Kezdés: 2019.02.23.  21:00 után

 

A UFC Fight Night: Błachowicz vs. Santos -gálán lesz egy női meccs, de nem is lényeg, mert általában van. Most Liz Carmouche lesz az egyik szereplő az oktagonban, aki  fekete öves Brazil Jiu Jitsu-s, de jó álló harcban, igazából mint a kombinált fogó, mindenre használható. Az ellenfele Lucia Pudilová lesz, egy cseh fighter lány, neki 4 meccse volt a UFC rendezésében, amiből 2-2-es mérleget hozott össze. Érdekes, vagy se, de mind a négy meccse végigment, mind döntéssel ért véget, ami persze csajoknál előfordul, de azért árulkodik erről-arról.

Liz Carmouche már a UFC157-en feltűnt mármint a UFC-ben, amikor is a legendával Ronda Rousey-val találkozott, és kikapott egy karfeszítéssel az első menet utolsó másodperceiben. Igazából Rousey karrierjét ismerve az csoda, hogy közel 5 percet bírt vele. Verte Jessica Andrade-t, korábban, még nem a UFC-ben Sevchenkót, szóval voltak értékes győzelmei.

Lucia Pudilova 11 évvel fiatalabb, magasabb pár centivel, ránézésre 3-4 kilóval nehezebb a cseh lány, viszont érdemes megnézni Carmouche testét. Az fix, hogy hölgyeknél testépítő versenyen sem lenne esélytelen, de sokszor még a férfiaknál sem. Igazából, aki csak fotót lát róla, egyből kételkedni kezd annak hitelességében, és muszáj videón meggyőződni arról, hogy milyen izomzata van.

Azt már említeni sem kell, hogy nyíltan leszbikus. Mondjuk ez kevésbé meglepő, a mérlegelés utáni face offnál is érezni lehetett részéről azt a bizonyos szikrát. Pudilova amúgy kemény csaj, Aldanával legutóbb, amikor harcolt Fight of the Night díjat kapott, alaposan elpáholták egymást, mondjuk Aldanát hozták ki győztesnek, de Pudilova bírta, szóval majdnem fix, hogy ez a mostani harc is végigmegy.

Igazából Pudilovának voltak győzelmei MMA-s karrierjében, de ilyen igazán nagy név, akit legyőzött, nem igazán. Valószínű, hogy végigmegy majd a küzdelem, ahol a nagyobb agresszor, Liz győzelmére fogadunk, ahogy az MMA Junkie szakértői is, ahol 13-ból 13-an Liz-t hozták ki győztesnek. Mi is így teszünk.

Címkék: sportfogadás, tipp,