Tsonga-Bagdatisz és Ferrer-Haas meccsek Budapesten

2013-10-18
Jo-Wilfried Tsonga kisorsolta a Papp László Budapest Sportarénában december 3-án sorra kerülő VI. Tennis Classics gála párosítását.

 

A francia sztár a ciprusi Markosz Bagdatisszal, míg a másik ágon a spanyol David Ferrer a német Tommy Haasszal találkozik az elődöntőben.

 

A rendezők csütörtöki tájékoztatása szerint Taróczy Balázs főszervező a Bécsben zajló fedettpályás tornán kérte fel Tsongát a sorsolásra.

 

„Nagyon örülök, hogy Budapesten fogok játszani, barátomtól, Gael Monfilstól hallottam, hogy milyen fantasztikus hangulat volt az arénában, amikor Magyarországon játszott. Markosszal eddig négyszer játszottam, és mindig én nyertem, remélem, ez Budapesten sem lesz másképp” - mondta a világranglista nyolcadik helyezettje.

 

A gálán a korábbi sztárok közül a kétszeres US Open-bajnok ausztrál Patrick Rafter és a volt világelső, hétszeres Grand Slam-tornagyőztes svéd Mats Wilander ragad ütőt.

 

A jelenlegi élteniszezők négyes torna formátumban küzdenek meg a magyar fővárosban, az elődöntőkben alulmaradt két játékos páros bemutatót tart a két szeniorral, s ezt követi majd 20 órakor a finálé.

 

A VI. Tennis Classics programja: 

16.00 Rafter-Wilander mérkőzés

17.00 Tsonga-Bagdatisz

18.00 Ferrer-Haas

19.00 páros mérkőzés

20.00 döntő

 

Forrás: MTI

 

Címkék: tenisz,