Továbbjut Németország, vagy Olaszország őket is kiejti?

2016-07-01
Az olaszok a spanyolok kiejtésével egy bravúrt már végrehajtottak. Szombaton Németország lesz Conte csapatának ellenfele a harmadik számú negyeddöntőben.

Németország - Olaszország

UEFA EURO 2016 - Negyeddöntő

Tipp: Németország labdabirtoklása %-ban: 55.5 felett

Unibet Odds: 1.55

Tippmix odds:  -

Kezdés: szombat, 21:00

 

A németek mindig nyernek, legalábbis Lineker. szerint. A vb-t megnyerték, most az Eb-címet is besöpörné a Nationalelf. A találkozónak Németország az esélyese, de egyik csapat sem sebezhetetlen.

A Nationaelf jól össze van gyúrva. Lehet, hogy Löw néha a gatyájában kotorászik, de ettől még nagyon jól összepakolta ezt a csapatot. Itt minden játékosnak megvan a maga szerepe, kinek a pályán, kinek a pályán kívül. Mert egy Podolskinak vagy Schweininak inkább az öltözőben, az edzéseken van szerepe, mintsem a pályán.

Unibet - 10.000 Ft kezdő bónusz

 

Nézzük, mi lehet a németek gyenge pontja

Egyértelműen a védelem szélei sebezhetőek. Az ukránok ellen az első csoportmeccsen Yarmolanko és Konoplyanka is megverte egy-egyben széleken a német védőket. Az megint más kérdés, hogy egy-egyezésben az említett ukrán spílerek jobbak, mint de Sciglio vagy Florenzi. Ettől még igaz, széleken lehet a németek mögé kerülni. Középen a Kroos-Khedira és a Boateng-Hummels páros áttörhetetlen.

Nagyjából ennyi, más gyenge pontja a német együttesnek nincs. Ja, és azt meg kell említeni, hogy Lahm visszavonulása óta a védelem jobb széle neuralgikus pont, Kimmich kényszerből játszik szélen. A másik szélen Hector az első számú opciója Löw mesternek, aki jól helyt is áll, ám valamilyen megfázásos betegséggel küzd. Ha pályára is lép, nem lesz 100%-os állapotban.

Olaszország egyébként képes elverni a németeket, a taljánokat sem szabad soha leírni, amíg ki nem esnek. Conte remek edző, és ez sokat számít. A spanyolok ellen is képes volt fanatizálni játékosait, amíg del Bosque öreg medveként viselkedett a spanyol-olaszon, addig Conte oroszlánként. Nincs világklasszis ebben az olasz együttesben,  de igazi csapat, és ez sokat számít. Mindenki betartja az edző utasításait, mindenki azt játssza, amit tud. Sem többet, sem kevesebbet. Giaccherini játéka például kiemelkedik, Éder és Pellé is lövi a gólokat. Florenziék jól zárják a széleket, a hátsó régióról pedig régóta tudjuk, hogy jó. A Juvés négyes, Buffon, Chiellini, Bonucci és Barzaghli között óriási az összhang.

Löw belátta

Löw mester az első két meccsen Götzét favorizálta előretolt ékként, de nagyon nem volt faktor. Aztán az észak-írek ellen Gomez kezdett, és bár csak 1-0-ra nyert a Nationalelf, legalább 10 ziccert puskáztak el Müllerék. Aztán a szlovákok elleni nyolcaddöntőben már a gólok is megérkeztek, 3-0-ra nyer Németország. Egyre jobb Löw együttese, és mi lesz itt, ha végre Müller is megtalálja a góllövő cipőjét...

 

 Élő kockázatmentes fogadási lehetőség 8000 Ft-ig a Bet365-ön!

 

Lesznek itt gólok!

A whoscored.com 0-0-ás döntetlent jósol erre a találkozóra. Végül is összejöhet, de mi azon a véleményen vagyunk, hogy itt lesznek gólok. A német csapat egyre jobb, valószínűleg dominálni fogja a meccset. Ami fura volt, hogy az olaszoknál többet volt a labda a spanyolok elleni meccs első félidejében. Aztán a mezőnyfölény már a Iniestáéké volt, de meddő maradt. Itt a németek akarnak majd irányítani, és fognak is. Khedira remek formában van Kroosnak szinte nincs rossz passza. Ok, hogy a tutit játssza, de akkor is. A németek labdabirtoklása 55.5 % fölé mehet, erre 1.55-ös odds-szal lehet fogadni az unibeten. Ja, és az olasz középpályáról vélhetően hiányzik Candreva és de Rossi sérülés miatt, Motta pedig tuti nem lép pályára, hisz eltiltott. Sokkal inkább lesz itt olaszos a játék, mint volt Spanyolország ellen. Az a spanyol együttes egy megfáradt, fásult együttes volt, a németek sokkal ütőképesebbek.

Reméljük, hogy a whoscored portálnak most nem lesz igaza, és nem lesz 0-0 a találkozó végeredménye. Ha már mindenképp iksz, akkor sokkal inkább 1-1. A németek tényleg legalább 20 komoly helyzetet alakítottak ki az utolsó két meccsükön, ha kicsit több szerencséjük van sokkal jobban megtömik Észak-Írországot és Szlovákiát is. Aztán ha a német védelem szélein az olaszok de Sciglio, Florenzi és Giaccherini révén a német védelem mögé tudnak kerülni, és megjátsszák Édert valamint Pellét, akkor Neuer is megkaphatja az első gólját ezen az Eb-n. Nem szeretné, de nem kívánságműsor. (Egyébként az olaszoknak több komolyabb helyzetük is volt még a gólok mellett a La Rioja ellen, akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna) Az 1.5 gól fölött opció 1.54-es odds-szal fizet az unibeten. Mindkét együttesnek kellően direkt a játéka, hogy ne féljünk behúzni ezt az opciót. És előbb-utóbb most már beérik Müller gólja is!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,