Tovább folytatódik az Euromillions Superdraw őrület

2013-03-23
Nem talált gazdára tegnap a mesés nyeremény tegnap este, hiszen senki sem találta el szelvényén mind a hét számot. Így a keddi sorsoláson már 111 millió euróért (mintegy 34 milliárd forintért) izgulhatunk.

 

Fél Európa az Euromillions szelvényét szorongatta tegnap este a számokra várva. Ugyan az Euromillions lottón éppen 10 napja vitték el az akkori főnyereményt, a játék szervezői egy évente mindössze kétszer előforduló esélyt adtak a játékosoknak. A soron következő jackpot alig lett volna több, mint 20 millió euró, az mégis ki lett egészítve 100 millió euróra, vagyis 30 milliárd forintra!

Nem csoda, hogy mindenkinek remegett a keze a szelvény kitöltésekor, és nem is sikerült a számokat mind eltalálni senkinek sem. Így 3 nap múlva már 111 millió euró, vagyis 34 milliárd forint várja gazdáját.


Noha ezt a hatalmas összeget sokan elképzelni sem tudják, az Euromillionson ez nem számít rekordnyereménynek, bár a magasabbak közé tartozik. 2012 augusztusában 190 millió euróért izgulhattak a játékosok, akkor egy angol házaspáré lett a rekordösszeg.


A tegnap esti nyerőszámokat és nyereményeket valamint a sorsolás közvetítését itt nézheti meg.

 

Címkék: euromillions,