Tour de France: Eljött az idő!

2019-07-26
Az utóbbi évek legizgalmasabb Tourja a 2019-es, hisz még semmi sem dőlt el, az összetettet még 8 versenyző nyerheti meg reálisan.

Tour de France - 19. szakasz

 

Online sportfogadás tipp:  Pinot előrébb végez, mint Landa

Unibet odds: 1.65

Kezdés:  2019.07.26. 13:55

 

A 2019-es Tour több izgalmat hoz, mint az előző 10 összesen. Három etap van hátra, abból kettő hegyi szakasz, és ha reálisan nézzük, még hat rider nyerhet összetettet, de a szerdai teljesítménye után még az első két héten hullát játsszó Quintanát sem írhatjuk le, a 2000 m feletti emelkedőkön feltámadt a kis kolumbiai rider. Landa hátránya már nagy, de egy ilyen touron még őt sem írhatjuk le.

Az unibet Landát és Pinot tette párba. A mi tippünk, hogy Pinot előrébb végez. A francia Pinot hátránya összetettben 1:50, Landáé 4:50. Szóval Landát akár el is engedhetik nem biztos, hogy ugrani fognak Landa első támadására, de itt mindenki mindenkit komolyan vesz majd. Ez a pénteki etap 127 km, itt könnyen lehet, hogy szökés sem tud majd kialakulni. Elöl pedig mindenki mindenkire veszélyes. Landát lehet Alaphilippe, vagy akár Bernal és Pinot is elengedné 100-150 méter előnnyel, de itt az összetett 3. helyét is védeni fogják, a kevésbé színes riderek, akikről szinte hírek sem szólnak, mint pl. Buchmann is be akar jönni top3. Aztán ha Buchmann reagál Landára, akkor Pinotnak például már reagálnia kell Buchmannra.

Szóval itt senki sem enged senki, ma a legerősebb versenyző nyer. Pinot megígérte, hogy támadni fog. Ez így is lesz. Csütörtökön volt egy hosszú lejtmenet, ezért sem támadott felfelé, de most hegyi befutó lesz, szóval ez lehet az ő napja, meg a holnapi. Ráadásul neki kifejezetten jól jön, hogy lehűlést mondanak, ő a meleget nem bírja, a hideget viszont nagyon jól tűri. Jobban, mint pl. a hispán Landa. Landának eleve inkább a holnapi, közel 30 km-es hosszú hegymenet fekszik, ez a pénteki stage inkább Pinot-é

A tippünk, hogy Pinot ma Landa előtt ér célba.

Címkék: sportfogadás, tipp,