Tour de France 8. szakasz

2013-07-06
A Tour 8. szakasza már a Pireneusok két hegyéről szól, így Sagan, Goss, Cavendish, Greipel és a többi sprinter most nem rúg majd labdába. Eljött a hegyi menők ideje, és vélhetően ma már Contedor és Froom és összeakasztja a bajszát!

Tour de France 8. szakasz

Párosítás:  Froom vs Contador

Tipp: Froom

Odds: 1.36

bet365

 

Tippünk tehát az, hogy Froom megelőzi Alberto Contadort. Gondolkodtunk, hogy végső győzelemre is behúzzuk Froomot, de itt az első hegyi szakszon még nagyon sok riderben lehet erő, akik úgymond mindent egy lapra tesznek fel, és megpróbálják behúzni a szakaszt. Egy Cunego, egy Anton, akik az összetettben nem esélyesek, simán kinézhetnek maguknak egy szakaszt, amit megpróbálnak behúzni, és mindent beleadnak.

Előfordulhat tehát, hogy nem a két nagy közül nyer valaki, és előfordulhat az is, hogy Valverde vagy Rodriguez nyer. Purito például ha ott tud maradni az utolsó km-en Froomékkal, elvileg a hajrája alapján simán nyerhet ő is.

Érdemes tehát csak Contadort és Froomot összehasonlítani. Froom a SKY kerekese már tavaly is megnyerte volna a Tour-t, ha nincs ott a csapattársa, Wiggins. Emlékezhetünk, többször csinált bolondot Wigginsből, de nem durranthatta le. Most nincs itt Wiggins, így Froom végre mehet a győzelemért. A Tour felvezető versenyét, a Dauphinét is nyerte, és bizony többször odaverte Contadort.

Froom nem akarja a véletlenre bízni a végső sikert, ő minden egyes szakaszon másodperceket akar adni vetélytársainak. Ráadásul őt a szakaszgyőzelmek sem hagyják hidegen. Ő nem elégszik meg egy végső győzelemmel, ő etapokat akar nyerni!

Tippünk tehát az, hogy Froom a mai szakaszon Contedor előtt végez, de kisebb téttel a végső győzelmére is lehet tippelni 3.40-es szorzóval.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,