Tour de France 2018: A pénteki nap a szökevényeké lehet

2018-07-20
A csütörtöki etap bőven tartogatott izgalmakat, ez picit kárpótolt minket az elrontott tippünkért. Ma próbálunk javítani, ahogy javíthat jó pár rider is az eddigi szereplésén mondjuk egy szakaszgyőzelemmel.

Tour de France - 13. szakasz

Online sportfogadás tipp: A 13. etap győztese- minden más résztvevő

Bwin odds: 2.90

Kezdés: péntek, 13:45

 

Erre az opcióra tegnap este még közel 4.00-es odds volt, most ott tartunk péntek délelőtt, hogy már csak 2.90, ám még így is értékes.

A bwin felsorol pár versenyzőt, jobbára s sprintereket, akik nyerhetnek, viszont a mi tippünk, hogy ma a szökevénycsoport valamelyik tagja haza fog érni! A csütörtöki etap, amikor is Alpe d'Huezen volt a befutó, nagyon megrostálta a mezőnyt. Összetett esélyesek közül Uran és Nibali szállt ki, a dugattyúlábú sprinterek közül pedig nem bírta Greipel, Gavíria és Gronewegen a terhelést, ők feladták a versenyt. Zabel és Sieberg is kiszállt, szóval szépen megrostálódott a sprinterek mezőnye.

Maradt Sagan, Demare, Colbrelli, Degenkolb és még páran, de az tuti, hogy ők is emberfelettit mentek a csütörtöki etapon. Ráadásul ezek a sprinterek nehezebbek, mint a madárcsontú hegyi menők, nem csoda, hogy pl. Gavíria vagy Greipel feladta, az ő testük ezt a terhelést már nem bírta el.

A pénteki etapot könnyen nyerheti specialista, mint pl. de Gendt, de annak is van realitása, hogy olyan versenyző robbant majd, akiről kis túlzással azt sem tudjuk, hogy itt van a Touron. Nagyon sokat kivett a sprinterekből, és a sprinterek csapataiból is a csütörtök, így jó kérdés, melyik sprinter csapata vállalja fel, hogy vezet, és melyik kezdi el üldözni a szökevényeket. Könnyen lehet, hogy egyik sem.

Ha egyik sem, és akkor a Sky diktál majd egy langyos tempót (már Tour átlagot nézve langyosat), és akkor tényleg hazaér a szökés, ill. a szökésből valaki, méghozzá a legerősebb. A Bwinnél fel van sorolva 18 versenyző, jobbára a sprinterek, illetve azok, akik jó hajráznak, de a mi tippünk, hogy itt pénteken olyan versenyző nyer, akire amúgy nem is gondolnánk. Nem véletlenül esett az odds egy este 4.00-ról 2.90-re. Egyébként pedig, ha a felsoroltak közül valaki netán a szökésbe keveredne, akkor élőben 'biztosíthatunk' az adott riderre.

Címkék: sportfogadás, tipp,