Tottenham - Manchester City: Agüeróék megint kitömhetik a Tottenhamet

2018-10-29
A 10. forduló rangadója hétfőre maradt, a Manchester City a Tottenham vendége lesz a Wembleyben. Jó meccsre van kilátás, az egymás elleni mérkőzéseken egyébként is potyogni szoktak a gólok.

Tottenham - Manchester City

Premier League - 10. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Kaput eltaláló lövések száma 9,5 felett

Unibet odds: 1,72

Kezdés: hétfő, 21:00

 

Az előző idényben a Manchester City otthon 4-1-re, idegenben 3-1-re verte a Tottenham csapatát. Az előző idény Cityje ugyanakkor élesebb volt a mostaninál, de ha este nyernek Agüeróék, akkor visszaveszik az első helyet a Liverpooltól.

A Tottenham győzelme esetén a dobogóra ugrana fel, letaszítva onnan a jelenlegi ellenfél Man. Cityt. Izgalmas és érdekes összecsapás lesz, viszont az majdnem biztos, hogy őszinte játékot, őszinte focit hoz majd ez a közel 100 perc.

A Man. Citynél már teljes értékű harcos Kevin de Bruyne, vele mindenképp javul a City előrejátékának minősége, ami eleve nem volt rossz. A Tottenham irányítójának, Dele Allinak pályára lépése viszont kérdéses. Valószínű, hogy Pochettino mester nem fogja erőltetni, de nem is szabad, hisz a Kane-Son-Moura-Ericksen négyes pályára léphet. Lamela is ott van talonban, szóval van kikkel feltölteni a kreatív zónát.

Gaurdiola csapatában ott lesz a két Silva, David és Bernardo, Sterling, de Bruyne és Agüero. Azért ha csak egyszer eltalálja a kaput mind az öt spíler, az már hozza a tippünkhöz szükséges line felét. Fernandinhónak is elsülhet a lába távolról, szóval van ott potenciál.

A PL-ben a Man. City idén is magasan vezeti a meccsenkénti lövésszám statisztikát, a Tottenham a középmezőny elején található. Viszont a nagy meccsekre felpörög, emlékezzünk csak, ahogy a másik manchesteri csapatnak, a Unitednek hármat vágott. A lövésekre és gólokra pedig a City ellen is szükség lesz, hisz Guardiola csapata vélhetően megint betalál 2-3 alkalommal, így a Tottenham sem tehet mást, mint kísérletezik becsülettel.

Mindkét csapat kulturált focit játszik, minőségi játékos kivétel nélkül, így a lövések azért jó eséllyel kaput is találnak majd este. A tipp egyetlen ellensége a talaj lehet, mert vasárnap még amerikai foci-meccset játszottak a Wembleyben, de reméljük, hogy a pályamunkások megfelelő állapotba hozták a játékteret.

Címkék: sportfogadás, tipp,