Tottenham - Liverpool: Melyik csapat ül fel Európa trónjára?

2019-06-01
A 2019-es madridi BL-döntőben egész biztosan angol csapat fog győzni, hisz a finálét a Tottenham és a Liverpool vívja. A Vörösök a meccs esélyesei, de ahogy a mondás tartja, egy meccsen minden lehet.

Tottenham - Liverpool

Bajnokok Ligája - döntő /Helyszín: Madrid,Wanda Metropolitano/

 

Online sportfogadás tipp: Tottenham labdabirtoklása %-ban 48,5 alatt

Unibet odds: 1.60

Kezdés: 2019.06.01. 21:00

 

A Liverpool és a Tottenham is rögös úton jutott el Madridba, de a BL-döntőjébe ritkán masíroznak be sima győzelmekkel a csapatok. Viszont azt senki sem vitatja, hogy megérdemelten vannak ott a fináléban, hisz a Tottenham például találkozott a Barcával, Interrel, Dortmunddal, Man. Cityvel és az Ajax-szal, a Liverpool pedig a PSG-vel, Napolival, és ugye a Barcával, amikor az első meccset 3 góllal elbukta, mégis továbblépett.

Damir Skomina vezeti majd a finálét, ő azért nem szokta elveszíteni a higgadtságát meg az eszét, így nagy ámokfutásra, kiállításokra, piros lapokra ne nagyon számítsunk. A két csapatra sem az jellemző, hogy a foci helyett az ellenfelet aprítsa.

A mi tippünk, hogy a meccs bárhogy alakul, azért az a labdabirtokláson látszódni fog, melyik a jobb csapat. Aztán hogy a jobb csapat nyer-e, az már más kérdés. Azért a Premiershipben kijött hosszú távon, hogy a 'pool erősebb, így szerintünk egyértelműen van Dijkék birtokolják majd többet a labdát. A Tottenham ezt aligha bánja majd, például a BVB-t, vagy a Man Cityt sem úgy ejtették ki, hogy fényezték a labdát.

Ugyanakkor a 'pool erre az évre már sokkal inkább labdadomináns lett, mint volt korábban. sokszor talán feleslegesen is dajkálgatják a labdát, Salah sem játszik annyira direkt focit, szóval amíg korábban szinte csak a kontrákra, letámadásra épített a 'pool most azért Klopp csapata azért nem bánja, ha nála van a labda. Annak ellenére fogadunk erre az opcióra, hogy a Premiershipben idén mindkét egymás elleni meccsen a Tottenhamnél volt többet a laszti. Igen ám, de az a BL-döntő. Azt meg Salah-ék nagyon nem akarják elbukni, így hiába birtokolta többet a labdát bajnokikon a Tottenham, itt azért a 'pool is 'észnél lesz'. 

(Például a Barca ellen a Camp Nouban is képes volt 52.5 %-ban birtokolni a labdát a 'pool, igaz, a meccset rútul elveszítették.)

Címkék: sportfogadás, tipp,