Tottenham - Leicester City: Oliver személye garancia a büntetőre?!

2019-02-10
A Tottenham és a Leicester tud egymás ellen érdekes meccseket játszani, valószínű, hogy a vasárnap délután találkozójuk sem lesz eseménytelen.

Tottenham  - Leicester City

Online sportfogadás tipp: Lesz 11-es a meccsen

Unibet odds: 3,50

Kezdés: vasárnap: 14:30

 

Ez a két csapat tud átlagostól eltérő meccset produkálni, ha egymás ellen játszik. Elég csak a tavalyi 5-4-et említeni, de 2017-ben volt 6-1-es Tottenham-siker is Leicester ellen, szóval most sem lepődnénk meg, ha kinyílna a gólzsák.

A Tottenham Alli és Kane nélkül is hasít, igaz, nem találkozott ezen időszakban komoly riválissal. A Leicester sem fog most bajnoki címet nyerni, a csapat formája aggodalomra ad okot. Puel mesternek kezd melege lenni, nem biztos, hogy ezt a meccset 'túléli' a City edzőjeként, ha belefut a csapat egy ordas vereségbe.

Az angolok pedig az amúgy is jónak tűnő mérkőzést megfűszerezték Michael Oliver játékvezetővel. Oliver fényt kapott, és kegyetlen ütemben kezdett el büntetőket ítélni. Az utolsó hat általa vezetett élvonalbeli meccsből öt volt olyan, ahol büntetőt ítélt, kétszer meg sem állt egynél.

December 22-én kezdődött az 'ámokfutás', amikor is a Cardiff-Man. United találkozón ide és oda is befújt egy-egy büntetőt. Aztán a Burnley-Everton találkozón a hazai csapat kapott egy tizenegyest, majd a Liverpool-Arsenal rangadón a vendég együttes lőhetett kettőt a meszes pontról. Ez a három meccs egyébként 5-1-gyel ért véget...

Jött a Leicester-S'oton meccs, ahol gól csak három esett, de a büntető itt is jött, Oliver a Rókák javára ítélt meg egyet. Kilóg a sorból a Watford-burnley találkozó, amely sem gólt, sem büntetőt nem hozott, viszont a legutóbbi Crystal Palace-Fulham találkozó már meghozta a tizenegyest. A Fulham javára ítélte meg a spori, de a vendég londoni együttes elpuskázta, és 2-0-ra a Palace nyert.

Nem semmi ez a széria, a legtöbb spori a PL-ben egy idény alatt nem ítél 7 büntetőt, Oliver ezt december 22 és február 2 között tudta produkálni. Mi bízunk benne, hogy Michael Oliver folytatja nem mindennapi szériáját, és minimum egyszer megint a meszes pontra mutat.

Címkék: sportfogadás, tipp,