Tottenham - Juventus: Buffon megint sírni fog?

2018-03-07
Meglepően eseménydús találkozót hozott a Tottenham torinói vendégjátéka. Láttunk négy gólt 2-2-es elosztásban, sok helyzetet, és egy kihagyott büntetőt is. A Manchester City-Basel párharccal ellentétben itt még semmi sem dőlt el.

Az odavágót a Tottenham dominálta

Tény, az odavágót a londoni együttes dominálta. Az angol csapat birtokolta többet a labdát, sokkal, de sokkal többet passzolt, és lőtt két gólt idegenben. A visszavágó kezdő sípszavának pillanatában a Tottenham áll továbbjutásra. A Juventusnak a továbbjutáshoz nyernie kell, vagy 3-3-at, esetleg ennél is gólgazdagabb döntetlent összehozni. Ha 2-2-őt játszanak, 2*15 perc ráadás, esetleg büntetők jönnek.

Tapasztalt csapat a Juve, még ne írjuk le Buffonékat

Meglepte a Tottenham a Juvét, de ez fordítva is megtörténhet. Már csak azért is, mert a visszavágón már Dybala is szóhoz jut. Márpedig ha szóhoz jut, akkor nem csak beszél, de mond is valamit. Mandzukic hagyja ki a találkozót, így Higuain mellett majd Douglas Costa és Dybala játszik valószínűleg. Pjanic mellett Khedira és Matuidi juthat szóhoz, hátul Chiellini és Benatia mellett Sandro valamint de Sciglio kezdhet.

A hazai együttesben Kane mögött Ali, Eriksen és Son játéka valószínű, Dembelé és Dier pedig szűrő poszton funkcionál majd. A védelemben Davies és Trippier játszik széleken, Sánchez és Verthongen belül, Lloris előtt.

Ami(k)re fogadni merünk

Szóval az odavágót Brych spori vezette, aki tegnap a PSG-Madridot is fújta. Már amikor, mert a német nem nagyon fújt le semmit, Verrattit például úgy felhúzta, hogy a PSG középpályása reklamálásért kapta meg 2. sárga lapját. Szóval ez a Felix Brych fújt be az odavágón 29 szabálytalanságot. Most is fogadhatunk az unibeten a szabálytalanságok számára, a mi tippünk pedig az, hogy több lesz, mint az odavágón volt. Szymon Marciniak vezeti a visszavágót, dolga pedig lesz bőven. Az a csapat, amely épp nem áll továbbjutásra, biztosan tördelni fogja a játékot. Nem is kell ide kegyetlen becsúszás, könyöklés, elég sok picike szurka-piszka, amit mezőnyben úgyis lefúj majd a lengyel sípmester. A mi tippünk, hogy a szabálytalanságok száma 28.5 fölé megy, amire 1.85-ös szorzóval fogadhatunk. Értékes opció, becsüljük meg!

Az odavágón 11 lövés talált kaput, és ebben nincs benne Higuain rontott büntetője. A visszavágón (amíg nem lesz 2-2, ha lesz valamikor), az egyik fél kiesésre áll, így gólra törően kell játszania. Alibizhetnek is 60-70 percen át, gondolhatja a Juve is úgy, hogy majd a végét megnyomja, aztán nyer 1-0-ra, de erre alapozni elég felelőtlen döntés lenne. Szóval a kaput eltaláló lövések száma opciónál is az overt választjuk, azaz minimum 10-szer eltalálják a ketreceket a játékosok. Szintén 1.85-ös odds mellett fogadható az unibet fogadóirodánál.

Fura, hogy 3.00-as szorzóval fogadható a Juventus lő többet kapura opció (ami el is találja a kaput). Van ebben a tippben fantázia, mert jelenleg a Tottenham áll továbbjutásra, így a Juvénak fontosabb gólt szerezni. Dybaléval erősödik az együttes, az argentin pedig eléggé érzi a kaput. Ennél az opciónál pedig nincs szükség a gólra, csak találjon kaput a lövés. Ebben azért Dybala nem rossz.

Kis odds, de elég biztosnak tűnik, hogy a Tottenham legalább két sárgát összegyűjt (1.29). Egy ilyen kaliberű meccsen kizárt dolog, hogy ne kapjon minimum két lapot. Senki sem akar hibázni, senki sem akarja, hogy róla, vagy miatta kapjon gólt a csapat. Lesz majd jópár szituáció, amikor a lengyel játékvezető előveheti a sárgát. Ráadásul abban is biztosak lehetünk, ha a Tottenham áll továbbjutásra, akkor ott húzza az időt, ahol csak tudja. Simán sárga járhat időhúzásért is. Ha pedig a Bianconeri áll továbbjutásra, akkor simán elgurulhat a gyógyszer egy-két hazai spílernél, mert akkor meg a Juve játszik majd az idővel és a hazaiak idegeivel.

Amíg a Manchester City-Basel találkozónak inkább edzőmeccs jellege lesz, itt azért tapintható lesz a feszültség. Buffon pedig vagy a kiesés miatt, vagy örömében sírhat, de a címben feltett kérdésre csak késő este kapunk majd választ.

Címkék: sportfogadás, tipp,