Tottenham - Chelsea: Londoni derbi a Wembleyből

2018-11-24
A 13. forduló szombati játéknapjának csúcsmeccse a Tottenham-Chelsea összecsapás, két BL-, sőt kis túlzással két bajnokaspiráns csapatról beszélünk, így nem lepődünk majd meg, ha minőségi focit látunk a csapatoktól.

Tottenham - Chelsea

Premier League - 13. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Kaput eltaláló lövések száma 9,5 felett

Unibet odds: 1,80

Kezdés: szombat, 18:30

 

A Tottenham és a Chelsea rendre eseménydús, pörgős meccset játszik egymás ellen. Legutóbb a Tottenham 3-1-re lenyomta a kékeket a derbin, Hazardék valószínűleg szeretnének revansot venni.

A 'hazai' együttesnél több a sérült, és főleg a védelmet érinti. Több játékosra Pochettino a kezdőben számítana, de még arra is van sansz, hogy Verthongen és Trippier is vállalja a játékot.

Lényeg a lényeg, vagyis a tipp! A mi elképzelésünk, hogy ez a szombati találkozó sem lóg ki a sorból, eseménydús derbit látunk majd. Anglia egyébként sem szomorkodhat, hisz a válogatott pár napja csodával határos módon 0-1-ről a hajrában fordított Horvátország ellen, és még esélyes a Nemzetek Ligája sorozat megnyerésére. Kane különösen jókedvű lehet, hisz Lingard után ő lőtte a top4-be Angliát, és ha visszaugrunk a vb-re, ott is hatalmasat játszott a Tottenham csatára. Most is a pályán lesz, mögötte Alli, Eriksen és valószónűleg Lucas Moura. Nem rossz kvartett ez, de ha picit hátra ugrunk, és ránézünk a védelemre, ott lehetnek bajok. A whoscored.com például egy Aurier-Alderweireld-Foyth-Davies négyest jósol, ami azért elég keskenynek tűnik, ha  a másik oldalon ott van Hazard, Morata, Willian és Jorghinho, meg széleken még jön fel Alonso és Azpilicueta.

Nem lesz ez gyenge meccs, nem lesz unalmas meccs, kiváló játékosok játszanak mindkét oldalon a kreatív zónában. A Wembley meg lesz tömve, a hangulattal sem lehet majd probléma. A minimum 10 kaput eltaláló lövés egyébként lehet sok, lehet kevés, és igazából sokszor a szerencse is szükséges ehhez a tipphez, de melyikhez nem?! Mi abban bízunk, hogy mindkét csapat odateszi magát, győzelemre játszik, márpedig akkor nem lehet probléma. Remek pontrúgók is akadnak mindkét oldalon, szabadrúgásból is jöhet 2-3 kaput eltaláló lövés, szöglet utáni fejesek után is, aztán meg a 90 perc során csak lesz 6-7 olyan akció, ami után kapuralövést jegyezhetünk fel. A meccs derbi jellegéből adódik, hogy itt lazán előfordulhat büntető is, azt meg jó eséllyel lövik kapura a játékosok, aztán hogy gól lesz, vagy hárít a kapus, az itt részletkérdés.

Címkék: sportfogadás, tipp,