Tottenham-Leicester: Állatvédők figyelem, ezeket a Rókákat ki akarják tömni!

2018-05-13
A Leicester City üde színfoltja Európa focijának az elmúlt pár évben. Egyszer PL-t nyer, egyszer a kiesés ellen küzd, de mindig figyelmet érdemel a csapat.

Tottenham - Leicester City

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3.5 felett

Unibet odds: 2.07

Kezdés: vasárnap, 16:00

 

Az utolsó forduló napja is eljött a PL-ben. Idén is megszenvedtek a csapatok, fárasztó idény volt ez. Sok nyitott kérdés nem sok meccsre maradt, a Tottenham és a Leicester találkozója sem bír komolyabb téttel.

Viszont a Tottenham a biztos BL-indulás mellett azért a dobogóról nem szívesen mondana le, márpedig egy Liverpool-siker esetén a Vörösök még beelőzhetnek. Így nem ártana A Wembley-ben egy győztes meccsel búcsúzni a stadiontól, az idénytől,a  szurkolóktól.

Erre jó esély van, sőt a gálára is. A Leicester City tét nélkül gurigázik, és teszi ezt úgy, hogy a csapat fele nem bevethető. Schmeichel, James, Albrighton, Simpson, Okazaki, Huth, Amartey, Ndidi és Chilwell sem játszik, így azért nem lesz egyszerű odaállni a meccshez.

A Tottenham tavaly idegenben 7-1-re verte a Hull City-t. A 2015/16-os szezont szintén gólgazdag meccsel búcsúztatták, akkor 5-1-re kaptak ki Alliék a Newcastle otthonában. Ha a tendencia folytatódik, most is valami extrém eredmény jön, sorminta alapján egy 9-1-es siker. Persze ez csak játék a számokkal, de simán előfordulhat, hogy a tét nélkül gurigázó, sérültektől hemzsegő Leicester ezt a meccset végigalibizi, Kane-ék pedig komoly fesztivált rendeznek. Ha már Kane, neki még a gólkirályi cím sincs veszve. Ha Salah netán nem talál be, ő pedig mesterhármast lő, mint tette tavaly a Hull elleni utolsó fordulós meccsen, akkor holtversenyben lesznek ott a góllövőlista élén ők ketten.

Érdekesség, hogy majdnem pontosan egy éve az utolsó előtti fordulóban találkoztak, akkor a Leicester City stadionjában is nyerni tudott a londoni csapat, 1-6 lett a vége, Kane 4 gólt lőtt!!!

Címkék: sportfogadás, tipp,