Tomori visszatért

2013-07-24
Tomori Zsuzsanna, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának átlövője reméli, hogy az áprilisban eltört könyöke szeptemberre teljesen rendben lesz.

 

A klub honlapjának a Siófok elleni, első - amúgy 36-22-re megnyert - felkészülési mérkőzés után szerdán elmondta: jó érzés volt újra pályára lépni, de még nincs százszázalékos állapotban. "Még vigyázok rá nagyon, nehogy rásérüljek, de örülök, hogy az első meccsen már tudtam gólokat lőni" - jegyezte meg.

 

A ferencvárosi Tomori Zsuzsanna (fehérben), valamint Barbara Lazovic-Varlec (b) és Carmen Martín Berenguer (k), a szlovén Ljubljana játékosai a női kézilabda Bajnokok Ligája II. csoportjának 3. fordulójában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Krim Ljubljana találkozón Budapesten 2013. február 17-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

A KEK-győztes Tomorit tavaly az év legjobb kézilabdázójának választották a handball-planet.com című internetes szaklap szavazásán. A magyar válogatottal a decemberi szerbiai Európa-bajnokságon bronzérmes, klubjával pedig bajnoki és Magyar Kupa-ezüstérmes, a Bajnokok Ligájában pedig gólkirály lett. Április 20-án, a Győr elleni bajnoki döntőn szenvedett súlyos könyöksérülést.

 

A következő NB I-es szezon szeptember elsején rajtol, és a nyitófordulóban az FTC éppen a Győrt fogadja. A fővárosiak szeptember 14-én és 15-én - ugyancsak hazai pályán - a BL-selejtezőjében érdekeltek.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: kézilabda,