Több mint 8,5 milliót kaszált egy szeghalmi játékos a Tippmixen

2015-03-19
A 11. heti Tippmix-ajánlatból sem hiányoztak a csábító fogadási események, és a hét legügyesebb fogadójának járó címet bezsebelő játékos ki is aknázta az ajánlat kínálta lehetőségeket.

 

A szeghalmi játékos egy hazai sikerekre épülő, tökéletes megérzéseket tartalmazó 13-as kötést állított össze, amelyben olyannyira bízott, hogy 27 alkalommal is feladta ugyanazon szelvényt, egyenként 200 forintos tétekkel játszva. Nyugodtan kijelenthető, hogy az összesen 5.400 forintos befektetés kamatostul megtérült, ugyanis 27x322 ezer forinttal, vagyis összesen 8,694 millió forinttal gazdagította a fogadót, akinek szívből gratulálunk mind a nyereményéhez, mind pedig az alább látható kötés megalkotásához!

 • HIFK - Ässät H
 • Brno - Zlín 2.m. H
 • Sparta Praha - Mountfield HK 2.m. H
 • Frölunda - Lulea 1.m. H
 • Skelleftea - Brynäs 1.m. H
 • G. Anderson - A. Lewis H
 • Zenit Szentpétervár - Torino H
 • Wolfsburg - Internazionale H
 • Everton - Dinamo Kijev H
 • Trinec - Mladá Boleslav 1.m. H
 • Litvínov - Pardubice 1.m. H
 • Le Havre - Orleans H
 • Pacos Ferreira - Boavista H

 

A szenzációs, egyetlen személyt illető nyeremény mellett természetesen ezen a héten is akadtak olyan, a kínálatban szereplő sportesemények, amelyekkel a fogadók széles tábora is jól járt, ezeket a legtöbb kifizetett nyereményt összefoglaló rangsorunkban vesszük górcső alá. Érdekesség lehet, hogy ezúttal nem az európai labdarúgás elitsorozata, a Bajnokok Ligája vitte a prímet ezen összevetésben, hanem az Európa Liga, amely négy összecsapással képviselteti magát toplistánkon. A Zenit Szentpétervár a nyolcaddöntő első mérkőzésén 2-0-s győzelmet jegyzett a Torinóval szemben, ami a számok nyelvén 257,16 millió forintot jelentett a játékosoknak. A Wolfsburg labdarúgói hiába kerültek gyorsan hátrányba az Internazionale ellenében vívott „odavágón”, végül 3-1-es győzelmet ünnepelhettek, ami 248,59 millió forint kifizetésével járt együtt. A Napoli egy 3-1-es, Dinamo Moszkva fölött aratott sikerrel igyekezett menteni az olasz csapatok becsületét, 218,92 millió forintot biztosítva a helyesen tippelők széles táborának. A képzeletbeli dobogóról lemaradó eseményeknek sem kell szégyenkezniük, hiszen az Everton – Dinamo Kijev találkozó 2-1-es végeredménye több mint 216,5 millió, a „kakukktojásnak” minősülő – hiszen a BL keretein belül került megrendezésre – Bayern München - Sahtar Doneck csata 7-0-s hazai sikere pedig – a kiegészítő fogadásokkal együtt – több mint 218 millió forint nyereményt eredményezett a tippmixelőknek.

 

Az elmúlt hét legnépszerűbb eseményének a Chelsea – Paris Saint-Germain BLnyolcaddöntő visszavágó bizonyult – a kiegészítő fogadásokat is számolva – 313.464 megkötött fogadással, amelytől nem sokkal maradt el a többi BL-találkozó sem. A Bayern München – Sahtar Doneck párharc második felvonása 275.733 Tippmix-szelvényen tűnt fel valamilyen formában, míg a Porto – Basel csata 266.380 szelvénynek képezte szerves részét. A Real Madrid – Schalke ütközet ebben a kategóriában elmaradt a másik három BL-meccstől, de azért a több mint 242 ezer megkötött fogadás így is remek eredménynek nevezhető. A spanyol bajnokság Valencia – Deportivo rangadója teszi teljessé listánkat, méghozzá 181 ezret is meghaladó fogadáskötési számot produkálva.

 

Ahogy a legutóbbi heti összefoglalónkban, ezúttal is úgy szerepel a legváratlanabb eredmények között a Real Madrid labdarúgócsapatának mérkőzése, hogy a népszerűségi Top 5-ben is feltűnnek Carlo Ancelotti tanítványai. A királyi gárda ezúttal a Schalke csapatával szembeni BL-nyolcaddöntő visszavágóján kapott ki, és bár továbbjutottak, a 3-4-es végeredmény nem aratott osztatlan sikert a fogadók körében (70.753 szelvényből így is született 4.540 helyes tipp, 11,00-s nyertes oddsért). A mögöttünk hagyott hét egyik legnagyobb szenzációja magyar csapathoz köthető, hiszen a Szeged férfi kézilabdázói a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén 4 gólos győzelmet jegyeztek az R-N. Löwen Kronau vendégeként, 8,70-es nyereményszorzót biztosítva a jól tippelőknek (16 939 szelvényből 2.114 tartalmazott vendégsikert jelző tippet). Az angol élvonalbeli bajnokság egyik sztárgárdája, a Manchester City váratlan, 1-0-s „pofonba” szaladt bele a Burnley vendégeként, általános elképedést kiváltva az eseményre fogadók széles táborában (131.955 szelvényből 5.518 tökéletes tipp, 7,10-es odds mellett).

 

A Szeged bravúrgyőzelmét hozó találkozó mellett számos más, kiemelt fontosságú, honi kötődésű kézilabda-mérkőzés is bekerült kínálatunkba, amelyekkel a magyar érdekeltségű események között foglalkozunk. A magyar női kézilabda-bajnokság rangadóján meglepetésre az FTC 24-21-es győzelmet jegyzett a Győrrel szemben, amelyet viszonylag sok tippmixelő „megérzett” (49.500 szelvényből 6.446 helyes tipp, nyertes odds: 2,70). Az Érd női kézilabdacsapata az EHF Kupa negyeddöntőjének visszavágóján ért el bravúros sikert, az Esbjerg vendégeként győzött egy góllal (17.739 szelvényből 9 081 jó tipp, 7,25-ös szorzóért). A Veszprém férfi kézisei hozták a papírformát a BL-nyolcaddöntő első meccsén, hiszen a spanyol Naturhouse La Rioja otthonából 8 gólos sikerrel távoztak Nagy Lászlóék (25.545 szelvényből 22.062 tökéletes tipp, 1,14-es szorzó mellett). A labdarúgó NB I legutóbbi fordulójában az FTC nem jutott dűlőre a Nyíregyházával, és be kellett érnie a 0-0-s döntetlennel járó egy megszerzett bajnoki ponttal (72.969 szelvényből 3.236 hibátlan tipp, 4,10-es oddsért). Az Alba Volán jégkorongcsapata az osztrák bajnokság negyeddöntőjének 3. mérkőzésén nem bírt a Vienna Capitals gárdájával, és 2-3-as vereséget szenvedett saját közönsége előtt (55.684 szelvényből 5.189 helyes tipp, 2,64-es szorzóért).

 

A Tippmixprón az elmúlt hét egyik legügyesebb fogadása azon 11/13-as kombinációs játék volt, ahol 20 forintos alaptét mellett – összességében 1.560 forinttal játszva – nyert egy fogadó 244.524 forintot, 13 tökéletes tippnek köszönhetően. Egy másik netes sportfogadó a Super Heinz elnevezésű játéktípussal „operált”, és 10 forintos alaptéttel – összesen 1.200 forintot kockáztatva – gyarapította számláját 95 930 forinttal, méghozzá úgy, hogy 7 végkimenetelből „csupán” hatot talált el. Akadt olyan fogadó is, aki egy 6-os kötéssel, 1.000 forintos téttel játszva 141.412 forintos nyereménynek örülhetett, miután minden tippje helyesnek bizonyult. Minden nyertesnek szívből gratulálunk!

 
Forrás: Szerencsejáték Zrt