Tippmix tippek nem csak tippmixeseknek!

2012-12-16
Vasárnapi tippdömping, csak győzzünk választani a sok jó lehetőség közül!

193 H Norvégia-Montenegró

Tipp: Norvégia @ 1.48

a tippmix oddsai gyekran eltérnek a netes irodáktól, általában negatív előjellel. Most viszont a Tippmix szorzói a legjobbak a norvégok győzelmére. Tegnap láthattuk, ahogy átléptek rajtunk, meg sem izzadtak, úgy tettek közé lazán 10 gólt az északiak. Gyakorlatilag a második félidőnek edzőmeccs jellege volt, míg a szerbek igazi vérre menő csatát vívtak Montenegróval. Knezevic góljai döntöttek a hajrában, de nagyon fárasztó mérkőzésen vannak túl a montenegróiak. Nem valószínű, hogy a norvégok ellen bírni fogják erővel, és mentálisan sem lehetnek a legjobb állapotban...

 

196 V Szolnok-Partizan Belgrad

Tipp: Partizan @ 1.18

Ezen sincs nagyon mit magyarázni. Tavaly a Szolnok még Trotterrel igencsak jó szezont futott, de Trotter nélkül ez a csapat közel sem tudja azt hozni, amit az elmúlt szezonban láttunk tőlük. 10-15 pontos zakó ma is kinéz, a Partizan más kávéház!!!

 

210 H Real Madrid-Espanyol

Tipp: (0-1) Real Madrid @ 1.30

Jó kis előzetese lesz a meccs a Barca-'tico találkozónak. A Real otthon nem fog viccelni, Ronaldoék 5-6 gólt is lőhetnek, ha nem szórakozzák el legnagyobb ziccereiket. Idén az Espanyol csak vegődik, Coutinho és Weiss játéka nagyon hiányzik nekik, 11 pontjukkal a Deporral együtt sereghajtók. A Real Madrid ma búcsúzik a közönségtől, idén már a Bernabéuban nem lépnek pályára! Hétközi kupameccsen vereséget szenvedtek, szóval van mit javítaniuk. Nem kérdés, hogy melyik a jobb csapat, és az sem kérdés, hogy ez a tipp jönni fog. Ma 5 alatt nem áll meg a Madrid!

 

218 V Barcelona - Atletico Madrid

Tipp: 2.5 gól felett @ 1.41

http://www.fortunaweb.hu/Sportfogadas_tippek__FC_Barcelona_-_Atletico_Madrid220

 

221 H Milan - Pescara

Tipp: Milan @ 1.24

A Pescara nem Serie A kaliberű együttes. Nem is oly a rég a Juve egy félidő alatt ötöt gurított nekik, aztán múlthéten a Napoli is egy laza ötöst gurított nekik, igaz a nápolyiaknak egy egész meccs kellett hozzá! Tény, hogy ez a Milan nem minden idők legjobb Milanja, de kezd összeállni a csapat! Legutóbb már Robinho is betalált, El Shaarawy pedig minden meccsen meglövi a maga gólját, vagy góljait. Milánóban ma nem születik meglepetés, a piros-feketék pontvesztése a hétvége egyik legnagyobb szenzációja LENNE!

 

238 V Hoffenheim - B. Dortmund

Tipp: Dortmund @ 1.50

Fura, és egyben érthetetlenül magas szorzó! A Hoffenheim nagyon nagy gödörben van. Hatalmas zacskókat kapnak minden héten, reménytelen, kilátástalan a helyzetük. Ha van csapat, amelynek jól jön a téli szünet, akkor az a Hoffenheim. Emberemlékezet óta nem nyertek, de még egy vacak döntetlent sem csíptek meg mióta beköszöntött a hideg. A BVB sem most éli legszebb napjait, két remi után legutóbb vereség a wolfi ellen...-Bár hozzá kell tenni, a Wolfi elleni zakóban nagyban benne volt a spori, Klopp rendesen ki volt akadva, annyi szent.

Nincs rosszabb egy dühös Dortmundnál! A Hoffenheim védelme romokban, a BVB pedig a kisebb botlsok ellenére is Németország, sőt Európa egyik legerősebb csapata! Az az együttes, amely első lett a Real, City, Ajax féle négyesben a Bajnokok Ligájában, az bizony nem ér 1.50-es szorzót a vergődő Hoffi ellen.

Lehet, hogy ez a Tippmix ajándéka...

 

Ezeket a meccseket ajánljuk mára, sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tippmix,