Tippmix tippek: Gól, gól, gól és góóól

2013-01-28
A Tippmix kínálatában is vannak jó tippek, sőt kevesen gondolnák, de gyakran előfordul, hogy a Tippmix oddsai verik az online irodák szorzóit!

113 V QPR - Manchester City

Tipp: 2.5 gól felett @ 1.67

Ki ne emlékezne a QPR - City találkozó, amit a tavalyi szezonban játszottak. A City bajnoki címet múlott azon a 3-2-n, Dzeko és Agüero a 92. és a 94. percben szerzett találatai olyan gólok voltak, amikre minden City szurkoló örökké emlékszik majd.Olyan hajrá volt az, amit ha nem lát az ember, nem hiszi el. A City egyébként rendre elveri a QPR-t, méghozzá úgy, hogy három gól alatt nem állnak meg. Ugyanakkor az utolsó három összecsapásukon a QPR csapata is lőtt gólt, vagy gólokat.

A City most formában van, szorongatják a városi rivális Unitedet. A City az egyetlen igazi kihívója a Vörös Ördögöknek, ők nem fogják hagyni, hogy Fergusonék simán nyerjék a bajnokságot!

A QPR és a Man. City keretét sem nagyon lehet összehasonlítani, óriási a minőségbeli különbség!  A papírforma szerint megint csak kinéz egy 3-0-ás, vagy egy 3-1-es vendég siker, a QPR stílusa fekszik Manciniéknek. Ahogy eddig, úgy most is nyer a City, és tovább üldözi a Unitdet

 

186 H PSV - Feyenoord

Tipp: PSV jut tovább @ 1.19

A PSV és a Feyenoord találkozóin az utóbbi időkben mindig az a csapat nyer, amelyik otthon játszik. Most Eindhovenben lesz a meccs, tehát mindenképp a PSV számít a meccs esélyesének. Emellé jön még a két csapat aktuális formája. A PSV meglepő, már-már bundaszagú zakója a Zwolle ellen csak kisiklás volt, hisz a következő fellépésen már 5-1-re mosták le a Heraclest. A Feyenoord viszont szenved, utolsó két bajnokijukon gólt sem tudtak szerezni. Ilyesmi a rotterdamiakkal nem sűrűn fordul elő, de az az igazság, hogy a Feyenoord igazából úgy tartja el magát, hogy kinevelik a focistákat, majd jó pénzért értékesítik. Minden évben feltűnik két-három tehetség a felnőtt csapatnál, de ahogy nevet szereznek maguknak, már viszik is őket a nagyobb csapatok. Például Wijnaldum is ilyen focista, aki Feyenoord nevelés, de már a PSV-ben játszik. (Aztán az is biztos, hogy nem itt fog megöregedni...)

A Feyenoordban most is megvannak azok a focisták, akik majd a jövő labdarúgói lesznek, de valahogy csapatként most nem funkcionálnak jól. Aki látta őket az elmúlt két bajnokin, az tudja, hogy ez a tavasz nem a rotterdamiakról szól majd. Pelé-t nem tudják megfelelően kiszolgálni, nincs meg a kapcsolat a csatár, és a középpályások közt. A PSV  volt már erősebb, meg biztosan lesz is, de a Feyenoordtól így is jobbak 2-3 góllal.

Ha 10-0 nem is lesz, mint 2010-ben, de az a 3-0, amit szeptemberben játszottak, simán összejöhet újra!

 

190 V Anderlecht - Genk

Tipp: 2.5 gól felett @ 1.53

Az Anderlecht és a Genk mindig gólgazdag meccseket játszik egymással. Tavaly decemberben találkoztak utoljára, akkor a Genk pályaválasztásával nyert az Anderlecht 4-2-re.

Egyébként jó ismerősei egymásnak, hisz a belga bajnokság egy bugyuta play off rendszerben zajlik, így egy évben a jobbak nem csak kétszer találkoznak, mint például nálunk, vagy a legnívósabb pontvadászatokban.

Az utolsó 5 találkozójuk gólátlaga 4.8-as, ami sokat sejttető lehet! Ráadásul itt méginkább várhatóak a gólok, mivel kupameccs lévén majd mindkét oldalon szerepet kapnak azok a labdarúgók, akik a bajnokikon nem számítanak alapembereknek! Anderlecht-Genk találkozó nem nagyon képzelhető el mostanában 3-4 gól alatt, reméljük hozzák a formájukat, és akkor baj nem lehet!

 

204 V Arsenal - Liverpool

Tipp: 2.5 gól felett @ 1.69

2-3 éve ez a meccs a bajnoki címről is dönthetett volna, mára nem több két jó csapat találkozójánál.Az Arsenal a 6. helyen áll, míg a Liverpool eggyel rosszabb pozíciót tudhat magáénak. Ha a bajnoki címről nem is, de a BL indulásról dönthet ez a találkozó! Itt most nem az első hely a cél, hanem a BL indulást jelentő 3-4 helyek valamelyike.

Hétvégén mindkét együttes 3-2-es meccset játszott az FA Cupban, csak amíg az Ágyúsok nyertek, addig a 'pool kikapott az alacsonyabb osztályú Oldhamtől! Óriási égés ez a Liverpoolnál, ha itt nem kapják össze magukat, a szurkolók igencsak dühösek lesznek!

Alakuljon bárhogy ez a meccs, az nagyon valószínű, hogy megszórják majd egymást! Bajnokin egyébként Podolskiék és Suarezék is 5-5 gólt rúgtak legutóbb, tehát simán benne, hogy ismét kiszakad a gólzsák!

A mérkőzés esélyese egyébként az Arsenal, de fogadjunk itt is ismét a gólokra, mert ez a 'pool is képes magát összekapni egy-egy meccse erejéig!

 

228 V Real Madrid - Barcelona

Tipp: 2.5 gól felett @ 1.47

Szerdán jön a 2013-as naptári év első el Clásicója. A Madrid kezd magához térni, mióta végleg elúszott a bajnoki cím, minden mindegy alapon úgy játszanak Ronaldoék, ahogy azt vártuk volna tőlük ősszel is. Utolsó két bajnokijukon 9 gólt lőttek, a Getafe ellen CR7 mesterhármassal jelezte, hogy lehet rá számítani!

A Barca pedig a Barca, lehet őket szeretni, vagy nem szeretni, de az tény, hogy jelenleg a világ legerősebb klubcsapata! Meccseiken potyognak a gólok, sorra döntik a rekordokat Messiék. A kis argentin legutóbb négyet lőtt az Osasunának, csak azért, hogy Ronaldo ne legyen túl elégedett a mesterhármasával!

Ez a két csapat évtizedek óta játssza a jobbnál-jobb meccseket, és tényleg ritkaságszámba megy, ha nem szórják meg egymást! Az utolsó kilenc 'Klasszikuson' mindig esett legalább három gól, de inkább több! Ennek a kilenc találkozónak 3.88-as a gólátlaga, ami jelzi, hogy itt a világ legjobb támadói találkoznak majd! Messi és Ronaldo is pályán, de gyakorlatilag a spanyol válogatott gerince is a pályán lesz, Xabi Alonso, Busquets, Ramos, Iniesta, Xavi....-itt tényleg az lenne meglepetés, ha nem látnánk vagy 4-5 gólt!

Kupakedd és kupaszerda vár tehát ránk, az angolok ismét bajnokikat rendeznek, de minden találkozóban közös, hogy előreláthatólag gólgazdag mérkőzések lesznek!

A tippekhez sok sikert kívánunk!

 

Címkék: sportfogadás, tippmix,