Tippmix tippek, kedden a BL-é a főszerep

2012-11-06
Mától új rovattal jelentkezik a fortunaweb.hu weboldala! A TIPPMIX kínálatából válogatunk, és rövid indoklással próbáljuk alátámasztani tippjeinket. Olvassátok szeretettel!

A fortunaweb mai szelvénye:

073 Oroszország-Guatemala /futsal/

Tipp: Oroszország (1.05)

Máris egy szorzó, ami jobb, mint a neten bárhol! Még mondják, hogy a tippmix oddsai gyengék.... Oroszország a futsalban igen előkelő helyet foglal el a világranglistán, konkrétan a negyedikek. több brazil is honosítva van, ugye senki sem gondolta, hogy például Robinho született orosz :D Guatemala sem rossz, de itt akkora különbség van a világ élvonala, és a többiek közt, hogy ez a tipp egyszerűen nem mehet el. Az oroszok az első meccsen 16-ot rúgtak Salamon-szigetek válogatottjának, 6-7 találat most is összejön, és erre maximum 1-2 gólt kapnak majd!

100 PSG-Dinamo Zagreb

Tipp: PSG (1.14)

Szintén nem túl nagy az odds, ellenben tuti! A Dinamo még nem nyert meccset az idei kiírásban a főtáblán, és nem is fog! Eddig 0-6 a gólkülönbségük, minden meccsükön egyaránt 2-0 arányban kaptak ki! Gólt sem lőtt a zágrábi csapat, így pedig nehéz! A PSG-be rengeteg pénzt öltek, világsztárokat igazoltak a nyáron. Ibra, Silva és a többiek hazai pályán simán ki fogják pipálni a horvát együttest. bátrabbak hendikeppel is játszhatják!

111 Schalke 04 - Arsenal

Tipp: több, mint 2.5 gól (1.74)

A 'B' jelű csoportban jelenleg a Schalke vezet 7 ponttal, mögöttük 6 egységgel jön az Arsenal. A Montpellier 1, míg az Olympiakos 3 ponttal a második helyen. Vagyis magyarra fordítva a Schalke és az Arsenal meccsén a győztes továbbjutónak mondhatja magát! (A Schalke már matematikailag is, az Arsenal pedig gyakorlatilag, ugyanis nem valószínű, hogy a Montpellier és az Olympiakos elleni két találkozón ne szereznének pontot...) A németeknél Metzelder hiányzik, az Ágyúsoknál Szczesny, Fabianski, Gibbs,Diaby, Oxlade-Chamberlain,Gervinho, Rosicky,Ramsey és Walcott bajlódik kisebb-nagyobb sérüléssel. A Schalke hazai pályán mindenképp nyerni szeretne a kissé megtépázott Arsenal ellen, de ha megnézzük, akkor ott lesz a vendégeknél Giroud, Cazorla, Podolski, Arshavin,Arteta, talán Walcott is, szóval nem gyenge támadó zóna ez így sem! Mi azt tippeljük, hogy minimum három gólt fogunk látni ezen a gelsenkircheni összecsapáson!

136 Real Madrid - B. Dortmund

Tipp: Real Madrid (1.41)

Az előző körben a Madrid vereséget szenvedett Dortmundban! Kevesen gondolták, de a BVB hazai pályán igenis képes felvenni a versenyt a legnagyobbak is! Hazai pályán igen, de idegenben gyakran rezeg a léc! Nézzük csak meg a Bundesligát! Otthon a BVB 11-3-as gólkülönbséggel rendelkezik, idegenben 9-8-assal! Öt mérkőzést játszottak idegenben ebben a szezonban, és csak egy mérkőzést tudtak megnyerni! Ez bizony egy bajnokcsapattól édeskevés! Ezzel szemben a Királyiak hazai pályán ritkán betiznek! Mourinho nem fogja hagyni, hogy játékosai lazsáljanak! Hétvégén tartalékoltak a játékosok, így is négyet rúgtak a Zaragozának! A Bernabeuban vissza fognak vágni a BVB-nek, és a 'halálcsoport' élére állnak!

A mai szelvény tehát így néz ki:

073 H

100 H

111 V

136 H

Eredő odds: 2.94

Sok sikert a tippekhez, remélhetőleg holnap reggel a tétünk háromszorosát kaphatjuk vissza a lottózókban!

 

Címkék: sportfogadás, tippmix,