Tippmix tippek: hétvégi mix

2012-11-16
Nézzünk egy hétvégi szelvényt, remélhetőleg hasonlóan jó tippekkel, mint az elmúlt hétvégén!

 

086 Brazília - Kolumbia /futsal/

Tipp: Brazília (1.05)

A futsal VB a végéhez közeledik, pénteken az elődöntőket rendezik Thaiföldön! A spanyol-olasz találkozó kiszámíthatatlan, viszont a Brazília-Kolumbia kimenetele eléggé egyértelmű. Kolumbia védekezni tud, de semmi mást. Csodával határos módon verték Iránt és Ukrajnát, Brazília viszont a világ egyik legjobbja ebben a sportban! Egyedül Brazíliában van futsal szövetség, függetlenül a futballtól, ezt egyedül a brazilok mondhatják el magukról. Kár ezt a tippet indokolni, Kolumbiának semmi esélye nincs a Falcaoék ellen! A nyolc között 16-0-ra nyertek Panama ellen, Kolumbia is kap vagy 6-8 gólt!

 

130 Dortmund - Fürth

Tipp: Dortmund (1.15)

A BL játéknapokat megelőző hétvégéken nem szabad BL-es csapatokra fogadni! Ez az 'íratlan törvény' 10-ből 9 alkalommal igaz is, ám a BVB és a Fürth között olyan tudásbeli különbség van, hogy itt nem születhet más kimenetel, csak H! Klopp nem a rotációra esküszik, ő addig facsarja a kezdőket, amíg lehet. Persze egy-két játékos pihen, Santana, esetleg Leitner kezdhet, vagy Schieber, viszont ők szintén minőséget képviselnek. A Fürth jelenleg utolsó előtti a tabellán, de könnyen lehet, hogy a forduló végére utolsó lesz belőle! A BVB-nak kell a három pont, és ugye Dortmundban nincsenek hozzászokva, hogy hazai pályán betlizzenek a kedvencek! Egy félidő alatt el fogjál intézni a Greuther Fürth együttesét Reusék, a másodikban pedig rápihennek az Ajax elleni BL találkozóra! Nem biztos, hogy kiütés lesz, de a győzelem borítékolható!

 

158 Győr - Eger

Tipp: Győr ( 1.23)

A Győr jelenleg az NBI listavezetője, míg az Eger erősen küzd a kiesés ellen. Nem kétséges, osztálykülönbség van a két együttes közt! Láthattuk az egrieket a Honvéd és az UTE ellen, mindkét meccsen három gólt kaptak. Az Újpest ellen idegenben esélyük sem volt a győzelemre, csak a lilákon múlott, hogy hány ziccerből születik gól! A Győr Pintérrel a kispadon bajnoki győzelemre tör, ez az a meccs, amit 10-ből 10-szer nyerni kell! Gyakran előfordult már kis hazánkban, hogy a kiesőjelöltek vertek dobogósokat, ám erre most semmi esély. A Győr be fogja darálni az Eger együttesét, ide már kevés lesz Németh Norbi és a kontrajáték! 4-5 gól alatt nem ússzák meg a vendégek!

 

181 Napoli - Milan

Tipp: Napoli (1.81)

Ugye volt már róla szó, hogy BL-ben szereplő csapatokra BL játéknapok előtt nem fogadunk, de arról nem volt szó, hogy ellenük lehet fogadni! Sajnos, vagy nem sajnos, de ez a jelenlegi AC Milan egy vegetáló csapat! Középszerű együttese a Serie A-nak, de a Milan hívek is tisztában vannak vele, hogy ez az idény nem arról szól, hogy kedvenceik a bajnoki címért harcolnak.

A Nápoly amúgy is az a csapat, amely hazai pályán legutóbb áprilisban kapott ki hazai pályán! Azóta 16 mérkőzést játszottak, abból 15-öt nyertek, és egyet adtak döntetlenre. Nem valószínű, hogy a Milan ellen ne pörögnének fel. Nápoly egy fura hely, arrafelé a futball szent. Egész Nápoly egy szemétdomb, ám a Stadion környéke tényleg olyan, mintha Németországban járnánk. A szurkolók pedig frenetikusak! A Milan itt semmiben sem reménykedhet, jobban teszik, ha rápihennek a sorsdöntő BL meccsükre, ott ugyanis ki-ki meccset játszanak az Anderlechttel!

Legutóbb, amikor a piros-feketék Nápolyban jártak, 3-1-arányban kaptak ki, Cavani mesterhármast ért el. Az a jómadár megint jó formában van, legutóbb EL meccsen 4-et lőtt az ukránoknak... Sokkal erősebb csapat jelenleg a Napoli, egy BL-re fókuszáló Milannak nem sok esélye van a pontszerzésre sem!

 

218 Sevilla - Betis

Tipp: Sevilla (1.68)

Sevillai városi derbi, kár lenne kihagyni!  Fura, és talán kevesen gondolnánk, de a Betis jelenleg a 4. helyen áll a Primera Divisionben, míg a Sevilla csak a 10.. Pontszámban 4 egység van köztük, tehát egy esetleges hazai siker esetén sincs előzés! Felzárkózás viszont van!

Egyébként a Sevilla az a csapat, amelynek két arca van. Ugye ez a csapat az, amely a Barcától és a Realtól is pontot lopott! Ezt egyik másik csapat sem mondhatja el magáról idén! Viszont ugyanez a csapat képes volt kikapni olyan együttesektől, mint a Vigo, vagy a Zaragoza.

A Sevilla tehát vagy nagyon jól játszik, vagy nagyon rosszul! Talán úgy még helyesebb a megfogalmazás, hogy vagy motivált az egész csapat egy mérkőzés előtt, vagy  csapatként mondanak csődöt.

Ami biztos, hogy erre a városi derbire felpörögnek Negredoék! Az nem vitás, hogy melyik a jobb csapat, hisz ez a Betis aligha ér célba idény végén a 4. helyen. Emlékezhetünk az elmúlt szezonra, sokáig vezették a ligát, majd a vége felé a kiesés szele is megcsapta őket! Gyakran volt velük a szerencse is, tehát az a 4. hely aligha reális. Ezen a meccsen hazai sikert prognosztizálunk, az idény egyik legfontosabb találkozója, és láthattuk a Barca valamint a Real elleni Sevillát, tudnak ők, ha akarnak!

 

Ez tehát a hétvégi mix, ezek azok a meccsek, amiket tiszta szívvel tudunk ajánlani! Persze mindenki úgy egészíti ki, ahogy kedve kívánja! A lényeg, hogy nyerjünk sokat ezen a hétvégén is!

 

Íme, a Fortunaweb hétvégi tippmix szelvénye:

086 H 1.05

130 H 1.15

158 H 1.23

181 H 1.81

218 H 1.68

Eredő odds: 4.52

 

Sok sikert mindenkinek!

 

Újdonság! Sporthírek a Fortunaweben!

Címkék: sportfogadás, tippmix,