Tippmix tippek : szombati és vasárnapi mix!

2012-11-10
Összeállítottunk egy szombati és vasárnapi eseményeket tartalmazó szelvényt, nézzük is, miből élünk! Sok sikert mindenkinek!

'Hétvégi szeló'

122 H Maygarország - Horvátország

Ez az a tipp, amit nem kell indokolni. Tegnap a horvátok 8-2-re kaptak ki a hollandoktól, pedig a holland jégkorong az nem tartozik igazán az elitbe. Mi magabiztosan vertük a litvánokat, szóval itt déli szomszédaink ellen maximum a különbség kérdéses

129 V Augsburg - Dortmund

A Borussia játékosai rendesen elfáradhattak Madridban, hihetetlen volt az iram, amit a csapatok diktáltak. Viszont ezek a dortmundi srácok elnyűhetetlenek! A csapat átlagéletkora 24 év alatt van, ha Kehl-t kivesszük, egy jó U23-as csapatnak is elmenne ez a BVB. Götze, Reus, Gündogan, Bender, Hummels és Subotic nem töltötte be még a 24. életévét, de a kis Leitner például mindössze 19 éves. Gyorsan regenerálódnak, és ami azt illeti, sikeres volt a madridi túra, így mentálisan mindenképp rendben lesznek! Ez a dortmundi együttes az agresszív letámadásos stílusával belekergeti a hazaiakat az eladott labdákba, és lekontrázza az augsburgot vagy kétszer. Nincs egy súlycsoportban a két együttes, csak azért ilyen szép a szorzó, mert a BVB idén nem szerepel túl fényesen idegenben. Ma viszont nem fognak kegyelmezni!

132 H Schalke 04 - Werder Bremen

A Schalke is BL meccset játszott kedden, de hol van az már... Ezek a csapatok hozzá vannak szokva a heti két meccshez, és ami azt illeti, a Schalke kerete annyira bő, hogy az valami elképesztő. Stevens mester biztos fog rotálni, de ezt simán elbírja a Gelsenkirchen. A Werder idegenben nem a legjobb, gyakran játszanak túlélésre, kevésbé agresszívek, mint hazai pályán. Emlékezhetünk rá, pár hete a gyengécske Augsburg ellen momentumuk sem volt, 3-1-re kaptak ki! Egy Schalke pedig nem kicsit jobb, mint az augsburgi együttes!

190 V Paraguay-Portugália /futsal/

Paraguay és Portugália együttese nincs egy súlycsoportban, mégis hihetetlenül szép oddsot kínálnak a portugálokra. Paraguay gyenge csoportba került, csak az ukránok voltak minőségi ellenfelek, de velük barátságos 3-3-at játszottak. aztán képesek voltak kikapni 6-3-ra Costa Rica legjobbjaitól...

Portugália éremesélyes, Ricardinho és társai sokkal magasabb szinten játsszák ezt a sportot. Kissé érthetetlen ez a szorzó, de ne foglalkozzunk vele, használjuk ki a bukik hibáját. Akár 4-5 gólt is közé tehet Portugália!

204 V Levante - Real Madrid

A Realnak nem szabad botlani. Nem is fognak, a Levante nem az a csapat, amely meg tudná állítani Ronaldoékat. Az év elején volt egy kis zavar a 'fehér balett' gépezetében, de mára minden rendben! A Levante alapvetőeninkább rutinrókákból áll, nem úgy, mint a Dortmund, aki a Levantéhoz képest egy ificsapat. A valenciai együttesnek nincsenek olyan játékosai, mint Reus és Götze... Ugyankor vannak nehézkes védői, mint például Ballesteros, és van egy csütörtöki EL meccs is a lábukban. Nagyon sima Real győzelem várható, minden odds, amit a V-re kínálnak, az az ajándék kategória!

Lesznek még remek találkozók, viszont ezek azok, amikkel remélhetőleg nyerni is lehet!

A fortunaweb hétvégi szelvénye tehát így néz ki:

122 H 1.02

129 V 1.50

132 H 1.47

190 V 1.43

204 V 1.30

Eredő odds: 4.18

 Sok sikert, és kellemes hétvégét kívánunk minden kedves olvasónknak!

Címkék: sportfogadás, tippmix,