Tippmix tippek: Vasárnapi mix

2012-12-09
A tippmix vasárnapi kínálatában van már meccs, ami ha összegyúrunk, egész szép szorzót kapunk! Íme:

213 V Betis -Barcelona (2.5-nél több gól születik @ 1.34)

Erről a találkozóról bővebben a napi tippajánlóban lehet olvasni. A Betis és a Barca utolsó hét meccsének gólátéaga 4.7-es, biztosak lehetünk benne, hogy most sem fogunk elaludni kettejük összecsapásán!

222 V Hannover-Leverkusen (Leverkusen nyer @ 2.30)

A Hannover sajnos visszafelé halad a tabellán, csúszik lefelé. Huszti sem stabil kezdő már, elmúltak azok az idők, amikor minden a magyart szélsőről szólt az első hetekben. Ezzel szemben a Leverkusen nagyon jó szezont fut, remek csapat, és idén ők verték meg egyedüliként a Bayern Münchent, így egyértelműen ők a bőrgatyások első számú kihívói.

Hazai oldalon Felipe, Andreassen, Allagui és Stindl játékát kénytelenek nélkülözni, ez szintén nem sok jót jelent a hazaiakra nézve. A Leverkusen együttesénél Kadlec, Schwaab és Bellarabi nem bevethetőek, ám őket könnyen pótolni tudják! Két ellentétes formában lévő együttes, a tippünk Leverkusen siker!

235 V Man. City-Man. United (2.5 gól felett @ 1.63)

A City és a United összecsapás ritkán fullad unalomba. Ráadásul most (is) ez a két együttes áll a Premier League élén, így a tét óriási! Ha a Vörös Ördögök nyernek, meglépnek hat ponttal, ha a City nyer, akkor pontszámban beérik Rooneyékat.

Hazai oldalon nem lesz Clichy, Rodwell, Milner, Richards és Kolarov, de kérdéses Silva játéka is. Vendégeknél anderson, Cleverly, Kagawa, Vidic, Nani és Valencia azok, akik kihagyják  a mai derbit.

A United listavezető létére rengeteg gólt kap, ezt pedig a City támaói is ki akarják használni. Otthon nekik mindenképp nyerni kéne, de a vendég oldalon is van egy Rooney, vagy egy van Persie, akik bármelyik pillanatban képesek megvillani. Parázs ütközet lesz, sok gól, talán még kiállítás is!

244 V Palermo-Juventus (Juventus @ 1.68)

Amit mindenképp meg kell említeni a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy Conte ma ülhet le ismét a Juve kispadjára! A játékosai mindent meg fognak tenni, hogy a visszatérés örömteli legyen. Vannak hiányzók a vendégeknél, de közülük többen már régóta maródiak, talán egyedül a kis Giovinco hiánya érződhet ma délután. Persze a Juve az a csapat, ahol nem nagyon lehet észrevenni, ha egy-két ember kidől, talán Buffon és Pirlo hiánya az, amit a Juve megérezne. Hazaiaknál Hernandez és Mantovani azok, akik kihagyják a mai találkozót, Miccoli pedig elvileg kezdő, bár ezzel jobb megvárni a hivatalos részt :D

De lényegtelen, hogy ott lesz-e Miccoli, mert a mérkőzés valószínűleg a Juvéról szól majd, ahogy az az elmúlt szezonban is történt. 2-0-ás és 3-0-ás Juve siker született a 2011/12-es szezonban, most sem valószínű, hogy a Palermo pontot tud csenni a Juvétól. Ráadásul a déliek nincsenek épp a legjobb formában, jelenleg épphogy nem kiesők...

Ezeket ajánljuk tehát mára, remélhetőleg nem hiába :D

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tippmix,