Tippmix tippek: Városi derbik főszerepben

2012-12-01
A hétvégén rengeteg izgalmas meccset láthatunk majd! Persze nekünk nem ezeket kell feltétlenül kiszűrni, hanem azokat, amik egy kis pénzt hoznak a konyhára! a legjobb azonban az, ha egy meccs izgalmas, és még nyerünk is rajta :D

Nézzük, miből élünk!

136 H Szeged - RK Zagreb (1.70)

Ennek a meccsnek az odavágóján rendesen elverték a Szeged csapatát, most viszont Skaliczki fiainak kötelező lenne nyerniük. Itthon mindenképp ők az esélyesek, remek szurkolótáborral a lelátókon nem is jöhet szóba más eredmény, mint a hazai siker, ami a továbbjutáshoz feltétlenül szükséges! A sérültek mindkét oldalon igyekeztek felépülni, így az biztos, hogy szoros meccs lesz, de ne feledjük, most mi vagyunk itthon, és kapusaink sem fognak ki még egy olyan rossz napot, mint a kinti meccsen!

 

147 H Schalke 04 - Mönchengladbach (1.43)

A gelsenkircheniek két nyeretlen meccsen vannak túl a Bundesligában. Ez nem mehet így tovább, nyilatkozta Stevens és a játékosok egyaránt, hazai pályán a Veltinsben neki fognak menni a 'gladbachnak, és addig tüzelnek, még ki nem végzik mai ellenfelüket. Sokkal, de tényleg sokkal erősebb csapat a Schalke 04, hazai pályán nekik csak a győzelem az, ami elfogadható! Most nem lesz kec-mec, akár 3-4 gólt is begyötörhetnek a vendégeknek.

 

161 H Arsenal - Swansea (1.43)

Nincs mese, ma nyerni kell! Az ágyúsok csak botladoztak az utóbbi hetekben, mostmár oda kell csapni a bajnokságban is. Tény, hogy van pár sérült, de így is összehasonlíthatatlanul jobb a keret, mint a Swanseanál. Mivel az utóbbi meccseken gyengélkedtek, elég szép szorzót ad rá a TIPPMIX, kihagyhatatlan a szelvényről!  A Swansea együttese nem áll rosszul, de Londonban nem nekik áll a meccs!

 

175 H Valencia - Real Sociedad (1.63)

A denevéresek az Arsenalhoz hasonlóan ramatyul állnak a bajnokságban. Mivel a BL-ben már ők is továbbléptek, most rákoncentrálnak a PD meccseire! A Sociedad kellemetlen csapat, ám leginkább otthon vitézkednek. 17 pontjukból 13-at hazai közönség előtt gyűjtöttek be, idegenben tényleg csak véletlenül szoktak nyerni. A Valenciába visszatérhet Soldado, vele pedig teljesen más képet fest a csapat! Nincs mese, itt bizony hazai siker fog születni!

 

176 H Barcelona - Bilbao (1.10)

A Barca veretlenül akar bajnok lenni, otthon pedig mindig figyelnek arra is, hogy a győzelem mellett a közönség is jól szórakozzon. Csak az a kérdés, hogy Messiék mennyivel nyernek. Apropó Messi, neki még egy rekordot is meg kell döntenie, Gerd Müller egy naptári évben lőtt legtöbb gólja nagyon nagy veszélyben, a kis bolha ugyanis bajnokikon kettesével rúgdossa :D

 

178 H Real Madrid - Atletico Madrid (1.48)

A Real háza táján semmi sincs rendben. A Totótippelőben más írtunk a meccsről, sőt a napi tippajánlóban is szerepel a találkozó, így aki bővebben szeretne róla olvasni, az megteheti:

http://www.fortunaweb.hu/Sportfogadas_tippek__Real_Madrid_-_Atletico_Madrid500

 

Ez tehát a fortunaweb.hu szombati tippsora, reméljük hibátlan a válogatás!

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tippmix,