Tippmix tippek: Van miből válogatni!

2015-01-19
A 4. hét 1. fordulója elég sok olyan fogadási opciót tartogat, melyekre érdemes odafigyelni!
Jöjjön egy-két tipp:

 

091 Görögország-Magyarország (ffi vizilabda világliga)

Nos, a magyar csapatból Manhercz után Varga Dániel is lebetegedett, az ő helyére Madaras Norbi ugrott be. Erre mondják, hogy minőségi csere. Ettől függetlenül a görög együttes nem lebecsülendő, és mivel 6-6 ponttal áll a csoportban a két együttes a nulla pontos Románia és a nulla pontos Szlovákia előtt, így nem lenne meglepő egy X 7.25-ös oddson. (Egyébként is divatos most a vízilabdában, a spanyol bajnokságban hat meccsből 4 döntetlennel ért véget legutóbb...)

 

101 Irak-Palesztína (Ázsia Kupa)

1.22-es odds van Irak győzelmén, mindenképp be kell húzni! Palesztína eddig a tornán két meccsen kapott 9 gólt. Japán ellen 4-0-ra, Jordánia ellen 5-1-re kapott ki. Iraknak nyernie kell a továbbjutáshoz, és bízni abban, hogy Japán nem adja le a meccset Jordániának. Irak sokkal jobb erőkből áll, mint Palesztína, ráadásul Palesztína már tovább sem juthat, így aligha lesz nagy kedvük focizni.

 

105 Elefántcsontpart-Guinea (Afrika Kupa)

106 Mali-Kamerun (Afrika Kupa)

Mindkét Afrika Kupa meccsen megéri döntetlenre játszani. Az ANK-n eddig is jöttek a döntetlenek, a hétvégén négy meccsből három is döntetlennel ért véget. Az előző ANK is a meccsek fele döntetlennel ért véget, Átlagban 3.20-as oddsal fizető X hosszútávon kifizetődő lehet, ráadásul ne higgyük azt, hogy például Elefántcsontpart játékosai, akik ugye ismertek, elismertek, mindent meg fognak tenni a sikerért. Rendkívül rossz körülmények között laknak, hol áram nincs, hol nincs melegvíz. Szinte minden válogatott panaszkodik a körülményekre. Nem véletlen az, hogy egy Zambia például ANK-t tudott nyerni. Egy Gervinhónak, egy Tourénak sokkal jobb a klubcsapatánál. Ráadásul ezek Afrikai csapatok, vérükben van a bundázás, emlékezzünk csak Boatengék esetére a VB-ről.

 

133 AS Roma - Empoli (Olasz Kupa, nyolcaddöntő)

Az AS Roma szombaton ikszelt a Palermo ellen, előtte szintén döntetlent játszott a Lazio ellen. Itt az ideje meccset nyerni. Otthon az Empoli ellen erre jó esély van. Hiába kupameccs, kell a sikerélmény a fővárosi együttesnek. Az Empoli nem túl jó idegenben, a Serie A-ban például 1-5-4-es mérlege van. Nem túl valószínű, hogy pont az AS Roma ellen fog brillírozni az Empoli. Az 1.13-as odds a Farfasok továbbjutására kicsi, de jönnie kell.

 

177 Nyíregyháza-Kaposvár (kosárlabda, magyar NBI)

A Nyíregyháza 4-12-vel, a Kaposvár 9-7-el áll. A Kaposvár viszont két zakó után utazik keletre, és aligha azért megy, hogy a 3. zakóját szedte be sorozatban. A Kecskemét és a Paks talán jobb csapat, mint a Kaposvár, de ugyanez a Nyíregyházáról nem mondható el. Az 1.53-as szorzó a vendégekre elég jó ajánlat!

 

208 Barcelona - Atletico Madrid (Futball, Copa del Rey)

Az Atletico Madrid a Király Kupában már kiütötte a Real Madridot, miért ne tehetné meg a Barcával is? A 'tico otthon és idegen is két lőtt gólig jutott a Blancók ellen, Torres reneszánszát éli. Az Atleticónál végre ismét azt a Torrest látjuk, akit már nagyon rég nem. Jó formában van az Atleti, a bajnokságban is menetel, szóval Simeone csapata ismét ott van a világ élvonalában. Viszont varázsütésre a Barca is magához tért, emlékezzünk csak az Atletico eleni bajnokira, ahol 3-1-re nyertek a katalánok Messi, Pedro és Suarez góljaival. Hétvégén a Deport verte a Barca idegenben 4-0-ra, de a játék képe alapján 6-7 gólt is lőhetett volna a katalán együttes. Kupadöntőnek beillő találkozó ez, és itt már mindkét együttes a legjobbjait állítja majd csatasorba. Két jó formában lévő együttes találkozik, jönni fognak a gólok! A 2.5 gól felett opció 1.77-es szorzóért megér egy kis aprót!

 

Címkék: sportfogadás, tippmix,