Tippmix tippek: Van miből válogatni

2014-06-19
Zajlik a futball-világbajnokság, és hogy még izgalmasabbak legyenek a meccsek, egy-két tippmix-szelvényt is összeállíthatunk a vb meccseiből. Nézzük, mi mire gondoltunk:

 

039 H Uruguay - Anglia

Tipp: Uruguay szerez gólt @ 1.40

Uruguay csalódást okozott szurkolóinak Costa Rica ellen. Tompán játszottak, Costa Rica pedig bátran focizott, pont fordítva alakult minden, mint ahogy vártuk. Tabarez mester pont ezért nem vár tovább, bedobja a kezdőbe Luis Suarezt. Suarez remek idényt futott, ismeri az angol védőket. Cavanival sok gondot okoznak majd Jagielkáéknak. Egyébként, ha Uruguay nem játszott jól, ugyanez az angolokról is elmondható. Az olaszok ellen szintén kikaptak, tehát két nullpontos együttes feszül itt egymásnak. Nem biztos, hogy a joga bonitó és a labdafényezés dominál majd. Sokkal inkább lesz ez harcos találkozó, sok párharc, fizikális játék várható. Persze lesz itt futball is, Uruguay pedig a többi dél-amerikai csapat mintájára játszik majd, aligha akarnak Dél-Amerika szégyenei lenni. Suarezzel más lesz az uruk támadójátéka, Hart kapitulálni fog!

 

057 H Japán - Görögország

Tipp: mindkét csapat szerez gólt @ 1.75

Ahogy az előző meccsen, itt is két nullpontos együttes feszül egymásnak. Santos és Zacceroni is picikét átszervezi a csapatát, és főleg Santos az, akinek ezt meg is kell tenni. Görögország nem védekezhet tovább, ugyanis nincs mit védeni. Nulla pont, és -3-as gólkülönbség az, amit kozmetikázni kéne. Jön a kezdőbe Mitroglu, és jön majd az a Fetfatzidis is, aki a jobb szélen meg tudja bontani a japán védekezést. Jó kis párharc lesz a két mélynövésű játékos között. Fetfatzidis is Nagatomo ráadásul a Serie A-ból jól ismeri egymást, mindketten Olaszországban rúgják a bőrt az év nagy részében. Jó kis derbi lesz, mindkét csapat győzelemre játszik majd, joggal bízhatunk benne, hogy jönnek majd a gólok is.

 

137 V Argentína - Irán

Tipp: Gólok száma: 2.5 nél több @ 1.45

Ennél tutibb meccs nincs a VB-n. Argentína bebiztosíthatja a továbbjutást, hisz lenne hat pontja, és ha jól megszórja Iránt, a gólkülönbsége is jócskán pozitív lenne. Messiéknek nincs más dolguk, mint bedarálni az ázsiai együttest. Irán igazából Nigéria ellen semmit sem mutatott. Na jó, ez persze túlzás, mert volt egy-két akciója, és jól védekezett, de az argentinok picikét más szinten játtszák ezt a játékot, mint Nigéria. Messi, di Maria, Lavezzi, Agüero, Higuain és még lehetne sorolni azokat a játékosokat, akik bármikor képesek villani. Olyan erős csapat, hogy egy Tevez nem fért be a keretbe sem. Argentína jól tudja, hogy ezt a meccset kell megnyomni, aztán Nigéria ellen már belefér az alibizés és a döntetlen is. Aztán itt az esély Messi előtt, hogy üldözőbe vegye Robbent és Müllert, mert ha valahol, itt lesz esélye a gólszerzésre a bolhának. Argentína 50%-on pörögve lő hármat, de benne van, hogy a legnagyobb arányú győzelmet látjuk a tornán, mert itt nem kizárt az 5-0, vagy a 6-0 sem.

 

159 V Németország - Ghána

Tipp: Gólok száma: 2.5 nél több @ 1.50

Németország jött, látott, győzött. Szinte zavaróan sima volt a portugálok elleni találkozója a Nationalelfnek. Nyugodtan lehet mondani, hogy Götzéék meg sem izadtak, akkor alakítottak ki ziccert, amikor akartak. Egyre-másra dolgozták ki a helyzeteket, Müller pedig mindig jókor volt jó helyen. Portugália ráadásul elveszítette Coentraót a vb-re, de ez már legyen a luzitánok baja. Németország hengerelt, és ha nem állnak le 3-0 után, 6-7 gólt is lőhettek volna. Végül 4-0-nál álltak meg. A Nationalelf a 2. félidőben energiát spórolt, Ghána viszont kegyetlenül izzadt USA ellen. Jobban játszottak, végig domináltak, de a gólokat USA lőtte. Legalábbis eggyel többet, mint Ghána. Pedig Atsuék tényleg melóztak eleget, megvoltak a helyzetek, de Gyan, Atsu, Ayew vagy a csereként beálló Boateng is hibázott a kapu előtt. Ugyanakkor Ghána mezőnyben letolta USA-t, és a helyzetei is megvoltak. Persze ahhoz képest, ahogy a  németek megsemmisítették Portugáliát, tényleg smafu volt. Götzéék a továbbjutásért, Boatengék az első pontokért hajtanak, szóval lesz itt gól bőven. Egyébként pedig Ghánára nézve aggasztó, hogy USA szinte amikor kapuig ment, abból mindig ordító ziccer alakult ki. Egy jó 4-1 vagy 4-2 benne van a pakliban.

 

181 V Bosznia-Hercegovina - Nigéria

Tipp: Első félidő góljainak száma: 0-5 nél több @ 1.35

Ez is egy olyan meccsnek néz ki, ahol a két csapatnak nincs mire várni, nincs mire tartalékolni. A bosnyákok kikaptak Argentína ellen, tehát pontjuk az nincs. Lehet mondani, hogy Argentína ellen belefért, de jön a Nigéria és az Irán elleni találkozó, ahol már nem lehet hibázni. Nigéria sem ülhet a babérjain, már csak azért sem, mert nincsenek. Mikelék ugyan alakítottak ki helyzeteket Irán ellen, de gólt nem lőttek. Eléggé kiábrándító volt a Szuper Sasok játéka, és eddig az afrikai csapatok úgy általában véve sem villognak. Ezen a találkozón mindkét csapatnak mindent bele kell adni, bízzunk benne, hogy a két együttes erőfeszítése már az első játékrészben gólt, vagy inkább gólokat eredményez.

 

Kombinált odds: 7.20

Bízzunk benne, hogy jönnek majd a tippek. Lehet elvenni, lehet hozzátenni, lesznek jó kis röplabda, meg vízilabda világliga meccsek, szóval ahogy a címben is jeleztük: van miből válogatni. Irány a lottózó!

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tippmix,