Tippmix tippek: Szerdai BL kombi

2013-02-13
Nézzük a mai két BL találkozót, és egy jónak ígérkező női kosármeccset!

 

A mai napra egy 3-as kombinációt ajánlunk, nézzük melyek azok a tippek, amiket szerintünk érdemes megjátszani:

195 Sopron - Kassa

Tipp: Kassa @ 1.43

A Szlovák-Magyar Középszakasz a lányoknál a Sopron - Kassa meccsel folytatódik. A Sopron a Ruzomberoktól (Rózsahegy) is kikapott, és Székely Norbert mester szerint a Kassa erősebb, mint a Sopron legutóbbi ellenfele. Az biztos, hogy Székely Norbertnek igaza van :D

A Kassa az Euroligában is szépen szerepelt 9 győzelem és mindössze három vereség volt a mérlege. Sőt az az igazság, hogy az utolsó meccsüket szépen eladták a Targovistének, ha kellett volna nekik a győzelem, simán nyernek!

Quigley és Krivacevic nekünk magyaroknak is jó ismerősünk lehet, de Petra Kulichovát se nagyon kell bemutatni azoknak, akik követik a női kosárlabda történéseit. A 198 centic cseh centert megfogni nem lesz egyszerű a palánkok alatt. Natasha Lacy és Plenette Person pedig a két amerikai légiósa a Kassának, őket sem lesz majd egyszerű tartani a soproni lányoknak.

Ami még a Kassa sikere mellett szól, az Jelena Milovanovic sérülése! elvileg szerdán derül ki, hogy pályára léphet-e, de több mint valószínű, hogy nem fogják kockáztatni, hogy mé nagyobb legyen a baj.

Milovanovic hiánya azért igencsak fájó lesz, 19 pont fölött átlagolt az Euroligában, szóval nélküle tényleg nem lesz egyszerű feladata a Sopronnak.

 

207 Real Madrid - Man United

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @ 1.54

Az egyik legjobban várt meccs a BL egyenes kieséses szakaszában! Mindkét együttesnek óriási rajongótábora van, így az igazán elvakult fanok nem is tudnak objektívek maradni! Van viszont egy tipp, amiben nagyjából mindkét tábor, sőt a semlegesek is egyetértenek! Mindkét csapat lő gólt!

A Real Madrid hazai pályán nem szokott viccelni! Elég csak az ex United játékost, CR7-t említeni, aki ismét bomba formában rúgja a bőrt. Hétvégén is megcsillogtatta tudását, Ronaldo újra formában van, és ez nem sok jót jelent Fergusonéknak. Ráadásul Özil és di Maria is játékra kész, Xabi Alonso és Khedira pedig rápihent erre a találkozóra! Elöl tehát rendben van a Real, hátul viszont lehetnek gondok, ami a United gólja mellett szól!

A Vörös Ördögök Rooneyval és Van Persievel valamint Nanival, Valenciával és Kagawával szintén jól néznek ki elöl. A MAdrid védelmet azért meccsenként egyszer a La Liga sereghajtói is mattolni szokták, akkor egy Man. United ne tenné? Coentraoban benne van a hiba lehetősége, mint ahogy a másik oldalon is. Pepe ha játszik (elvileg akár kezdhet is, hétvégén már percekre lehetőséget kapott középpályásként) szintén necces lehet, hisz nincs játékban a portugál, és a középső védő az a poszt, ahol a hiba már nem fér bele. Aztán Casillas sincs ott  a kapuban, és a Ma. United labdarúgói is tudják, hogy ja tovább akarnak menni, minimum egy gólt rúgni kell a Bernabeuban is!

Egyik csapat sem a fene kemény védelméről híres, könnyen gólfesztivált rendezhetnek ezek az együttesek a Bernabeuban!

 

209 Shakhtar Donyeck - Borussia Dortmund

Tipp: (0-1) Dortmund @ 1.44

A tegnapi tippajánlóban is fejtegettük, hogy a BVB a továbbjutásra esélyesebb együttes. Ukrajnába sem azért mennek, hogy egy langyos döntetlent hozzanak össze. A BVB Donyeckbe is azért megy, hogy megverje a Shakhtart! Klopp mester igazi motivátor, ő a hideg télben is képes feltüzelni csapatát!

Amúgy a Donyeck nincs játékban, mivel az ukrán pontvadászat a miénhez hasonlóan szünetel! Ezzel szemben a BVB labdarúgói hétről-hétre tétmeccseket játszanak, és nem is akármilyen szinten. Legutóbb a HSV 4-1-re elverte őket, de ott a fejekben már ez a meccs járt! Ők idén már a BL-t tartják a legfontosabb sorozatnak, a Bundesligával sok céljuk nincs! Ott a dobogó elég, a BL-ben azonban mindenkinek szeretnének bizonyítani!

Mindenki egészséges a BVB-nél, tehát Klopp mester a legerősebb Dortmundot küldi majd pályára! Elöl Lewandowski, majd a Reus-Götze-Kuba trió! Ez a négyes simán lőhet két-három gólt is! Aztán a középpályán a szűrés egészen magas szintű, Hummleséknek már tényleg csak a legvégsőbb esetekben kell takarítani, aztán ha netán túljárnának az eszükön, akkor még ott lesz a kapuban Weidenfeller is!

Ez a Dortmund megnyerte a 'halálcsoportot az Ajax, a Real Madrid és a Man. City előtt, nagy meglepetés lenne, ha pont a donyeckiek járnának túl az eszükön!

 

Ezek a fortunaweb.hu szerdai tippjei, sok sikert kívánunk mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tippmix,