Tippmix tippek: Nadal túéli az első kört Wimbledonban?

2014-06-23
Ezúttal nem klasszikus kombival támadunk, kinéztünk pár olyan eseményt, amit szabadon lehet kombinálni, vagy akár a nagyobb szorzókat single-ben megjátszani! Katt után bővebben

071 V Brazília - Kamerun

Tipp: 2.5-nél több gól lesz @ 1.40

Brazília ki fogja végezni Kamerunt, nincs egy súlycsoportban a két válogatott. Sosem volt, és talán sosem lesz. Brazília a futball egyik hazája, ahol vallás a futball, Kamerunban akik magasabb szintre jutnak, pénzéhes kutyákká válnak. Most is ment a harc a játékosok és a szövetség között, Eto'oék pénzt akartak kicsalni, lehetőleg minél többet. Sőt, hogy nem menjünk el Eto'o mellett szó nélkül, akkor tegyük fel magunknak a kérdést, hogy miért válastzotta anno az  Anji Mahacskalát. A pénzért, de ez nyílt titok. Eto'o egyébként sérült, Song piros lap miatt nem játszik. Scolari, a brazilok szövetségi kapitánya nem változtat nagyot a kezdőn, talán a Willian-Hulk cserét húzza meg, de Oscar, Neymar és Fred is játszik, és a védelmet sem bontja meg. Kamerun talán játszik még egy jót, most már tét nélkül, igazi afrikai stílusban, ahol a sarokkal megjátszott labdát jelentik a csúcsot. Neymarék gálázni fognak, és Fred is meglövi első gólját a VB-n, mert ma több helyzete lesz, mint az első két meccsen együttvéve.

 

088 H Horvátország - Mexikó

Tipp: Horvátország szerez gólt @ 1.27

Kielncven perc! Ennyi ideje lesz a horvát csapatnak, hogy elverje Mexikót. Modricéknak nem jó az iksz, nekik nyerni kell, csak győzelem esetén jutnak tovább. Mexikó stabil csapat, Brazília is nullázott ellene, de tudjuk azért jól, hogy Ochoa több nagy ziccert hárított. Ráadásul Mexikónak azon a meccsen nem volt veszíteni valója, most jobban cidrizhetnek Peraltáék. Egyszerűen nem hibázhatnak 90 percen keresztül. Illetve ez sem igaz, mert hibázhatnak, csak akkor elöl is alkotni kell valamit. Szóval lényeg a lényeg, Horvátország csak győzelem esetén jut tovább, szóval támadólag kell fellépni, és gólokat szerezni. A mi tippünk az, hogy egyet simán rúgnak, egy dugó pedig bőven elég a tipphez. Az a csapat, ahol a legjobbak a Bayernben, a Barcában és a Realban fociznak, vagy focizni fognak, az nem jöhet le rúgott gól nélkül a pályáról egy ilyen meccsen!

 

105 H Klizan - Nadal

Tipp: Klizan @ 4.50

Ez nem az a tipp, amire nagy pénzt kell pakolni, de egy kombiban elférhet. Szóval Nadal salakos játékos elsősorban, jó kemény borításon is, de a fű nem az ő terepe.Többször dobta is a füves szezont, a Garros után rápihent a keménypályás szezonra. Most sem egészséges, a Garros döntőjében szenvedett, mint a kivert kutya. Djoko viszont bamba volt, és nem tudta kihasználni azt, hogy Nadal még így 70-80-os állapotban is jobb nála salakon. Szóval lényeg a lényeg, a válla és a háta sem 100%-os, tudjuk, hogy a térde is rakoncátlankodott régebben, és itt a füvön az a csúszkálós stílus nagyon veszélyes tud lenni. Klizan egyébként a tavalyi Garroson is lopott egy szettet Nadaltól, itt füvön akár meglepetést is okozhat. Szervája egyben van, fogadóként sem rossz, szóval könnyen lehet, hogy az első forduló legnagyobb meglepetését Nadal kiesése okozza. A szlovák Klizan győzelme 4.50-es szorzón egyik "200-as" kombiból sem hiányozhat. Ugyanakkor ennek a pár sornak az elsődleges célja az, hogy ne húzzuk be Nadalt ilyen picike oddson, mert közel sem tuti a győzelme!

 

208 V Nigéria - Argentína

Tipp: 2.5 gól felett @ 1.74

Láthattuk az argentinokat Irán ellen szenvedni, ahol Messi klasszisa kellett a három ponthoz. Ez a meccs teljesen más képes fest majd, itt Nigéria is azért lép pályára, hogy focizzon, és nyerjen. Nyernie kell az argentin csapatnak is, hisz ennek a csoportnak a 2. helyezettje Franciaországgal játszik. Márpedig elnézve Benzemáék játékát, Messiék aligha akarnak velük összefutni a 16 között. Ugyanígy Nigéria sem, ezért lesz ez nyílt meccs. Ráadásul ha Irán veri a bosnyákokat, Nigéria pedig beleszalad egy nagyobb pofonba, akár ki is eshet. A lényeg az, hogy Messiék szeretnék bebiztosítani a csoport első helyét, ehhez pedig gólokat kell lőni. Irán ellen a betömörülő védelem ellen nem ment a játék, ezen a meccsen viszont több helyzet, és ezzel párhuzamban több gól is lesz!

 

231 V Honduras - Svájc

Tipp: Svájc nyer @ 1.40

Svájcnak nyernie kell a továbbjutáshoz. Ennyi. Nem szabad ezt túlgondolkodni. Sokkal erősebb az európai csapat, és hiába mutatott életjeleket Honduras az Ecuador elleni találkozón, Svájc azért egy komplettebb csapat. Ráadásul a franciáktól kapott ötös után a védelem is összekapja magát, Hitzfelddel kielemezték a hibákat. Amúgy nem jellemző a svájci együttesre, hogy így megtömjék. Svájcnak van három pontja, amit Ecuador ellen szerzett, most hozzátesz még hármat és továbbjut. Persze ehhez kell az is, hogy a franciák ne feküdjenek le Ecuadornak, de a franciák nem fognak kikapni, mert akkor vélhetően az argentin csapattal játszanának a legjobb 16 között. Nem önmaguk ellenségei Benzemáék! Svájc jó csapat, ha a védelem összekapja magát, Shaqiri, Mehmedi, Xhaka és a többiek elöl elintézik. Ráadásul a hondurasi támadójáték picikét más kategória, mint amit itt a vb-n a franciák képviselnek!

 

Ezeken a tippeken kívül jó opció lehet az Olaszország-Uruguay meccsen a sok sárga lapra fogadni. Ahol két olyan klasszis, ugyanakkor idegesítő csatár játszik egyszerre, mint Suarez és Balotelli, ott aligha lesz nyugodt a légkör. Ráadásul kegyetlen nagy a tét, mert csak az egyik csapat juthat tovább! A középpályákon és a védelemben igazi mészárosok, gondoljunk csak Arevalóra. Lesz itt bokázás és k. anyázás is bőven, nem lesz könnyű dolga a sporinak.

 

Jó tipp lehet a 061-es H opció is, azaz hogy Chíle és Hollandia is betalál. Két jó formában lévő klasszis csapat, de a védelem mindkét oldalon sebezhető. Egy jó kis adok kapok simán kialakulhat, hisz az A csoportot vélhetően a brazilok nyerik, itt pedig mindkét csapatnak az a célja, hogy Neymarékat elkerüljék

 

A 112 H is jó tipp, ugyan 1.07-es az odds Ivanovicra, de Schiavone füvön nem az igazi, meg úgy amúgy sem ebben a szezonban. Ivanovic nem csak szebb, de jobban is játszik. Sima liba.


Talán nem badarság megpróbálni a 124 V opciót sem, azaz hogy a Costa Rica - Anglia meccsen potyognak majd a gólok. anglia eddig mindkét meccsén lőtt gólt, nem játszott nagyon rosszul, mégis kikapott. Costa Rica pedig szárnyal, továbbjutóként most ráadásul tét nélkül játszhatnak Campbellék, szóval ki tudja, talán még az angolokat is meglepik. Ugyanakkor a háromoroszlánosok sem akarnak úgy hazamenni, hogy Costa Rica is megviccelte őket, mert az talán már mindenkinek sok(k) lenne. Ebben a meccsben benne vannak a gólok, igazi tét nélküli adok-kapok várható, ahol talán az angolok adják majd a többet. Bár Costa Rica esetében ebben nem lehetünk biztosak...

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tippmix,